Floridan supertähdet häkeltyivät huimasta tempustaan – Aleksander Barkov epäuskoisena: "Älytöntä"

Florida Panthersin tähtikaksikko Aleksander Barkov ja Matthew Tkachuk olivat häkeltyneitä joukkueensa huimasta tempusta pudottaa runkosarjavoittaja Boston Bruins NHL:n pudotuspeleissä.

Florida järjesti maanantain vastaisena yönä jättimäisen yllätyksen, kun se pudotti runkosarjan suvereenisti voittaneen Boston Bruinsin kesälomalle otteluvoitoin 4-3.

Runkosarjan piste-ennätyksen ja voittoennätyksen uuteen uskoon tällä kaudella pistänyt Boston lähti ottelusarjaan suurena ennakkosuosikkina ja johtikin Floridaa jo otteluvoitoin 3-1.

Itärannikon pantterit olivat kuitenkin sitkeitä ja raatelivat lopulta saaliinsa seitsemännessä pelissä. Huima nousu jatkoon suurinta mestarisuosikkia vastaan sai Tkachukin ja Barkovinkin häkeltyneiksi.

– Kukaan koko maailmassa ei uskonut, että me voittaisimme tämän ottelusarjan paitsi jätkät meidän kopissamme. Tämä tuntuu aika siistiltä, Tkachuk summaa lehdistötilaisuudessa.

– Heillä on uskomaton joukkue. Paras joukkue, jota vastaan olen pelannut NHL-urallani. Se, että onnistuimme voittamaan heidät, on hullua, Tkachuk hehkuttaa.

Myös Floridan tähtikapteeni Barkov haki sanojaan kuvaillessaan joukkueensa upeaa suoritusta.

– Seiskapeli ja jatkoaikavoitto runkosarjahistorian parasta joukkuetta vastaan. Se on älytöntä. Tätä on vaikea ymmärtää juuri nyt. En usko, että meidän on edes ymmärrettävä sitä nyt, Barkov toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat