Francesco Totti, 48, teki yllättävän paljastuksen

Italian maajoukkueen ja AS Roman hyökkääjälegenda Francesco Totti on paljastanut, että Serie A -joukkueet yrittävät edelleen houkutella häntä takaisin ammattilaisjalkapallon pariin. Totti on jättänyt oven auki paluulle lisäten, ettei eläkkeelle jääminen ollut hänen oma valintansa.

Totti, 48, lopetti menestyksekkään pelaajauransa vuonna 2017. Hän vietti koko uransa AS Romassa, jonka paidassa hän pelasi 786 ottelua ja teki 307 maalia. Totti on kuitenkin alkanut pohtimaan, josko hänestä olisi vielä palaamaan kotimaansa pelikentille.

– Serie A -joukkueet ovat soitelleet minulle. Myönnän, että ne ovat saaneet minut ajattelemaan vähän, vähän hullusti, Totti sanoi ESPN:n mukaan.

– Se olisi vaikeaa, mutta elämässä ei voi koskaan sanoa "ei koskaan." On pelaajia, jotka ovat pelanneet monta vuotta uransa päättymisen jälkeen. Se riippuu myös missä pelaat, ja jos palaisin Serie A:han, minun pitäisi harjoitella todella hyvin.

Totti uskoo, että täyteen pelikuntoon pääseminen vaatisi häneltä jonkin verran säännöllistä harjoittelua.

– Olisin valmis kahdessa tai kolmessa kuukaudessa. Jos minun pitäisi tehdä jotain hullua, tekisin sen juurikin Italiassa, enkä ulkomailla. Mutta se on hullua, Totti pohtii.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

"En halunnut sitä"

Totti myös paljasti, ettei eläkkeelle jääminen ollut hänen oma valintansa.

– Kun käännät sivua, et koskaan tiedä mikä sinua odottaa. Se (lopettaminen) ei ollut minun valintani, mutta siinä hetkessä sitä on käsiteltävä toisella tavalla, Totti sanoi.

– Ehkä myös siksi minulla on ollut tämä tunne sisälläni. On totta, että kaikella on alku ja loppu. En halunnut sitä, joten se ikkuna jäi auki.

Totti kuitenkin vahvisti, ettei koskaan pukisi päälleen AS Roman verivihollisen, roomalaisseura Lazion paitaa.

– Lazio? En edes harkitsisi sitä, hän linjaa.

Lue myös:

    Uusimmat