Synkkä käänne: Ranskan supertähti joutumassa eläkkeelle jo 31-vuotiaana

Ranskan maajoukkuepuolustaja ja Real Madridin entinen tähtitoppari Raphaël Varane harkitsee vakavasti uransa lopettamista vain 31 vuoden ikäisenä, kertoo ranskalaislehti Le Parisien.

Manchester Unitedia viime kaudella edustanut Varane on kamppailut viime vuodet useiden loukkaantumisten kanssa, mutta palannut aina sinnikkäänä pelikentille. Viimeisimmän polvivamman myötä uran jatko on kuitenkin vakavasti vaakalaudalla.

Serie A:n nousijaseura Comon riveihin täksi kaudeksi siirtyneen Varanen debyytistä Pohjois-Italiassa tuli painajainen, kun Varane kärsi vakavan polvivamman vain 23 minuutin pelin jälkeen.

Elokuun 11. päivä pelattu Italian Cupin ottelu saattoi myös olla viimeinen kerta, kun Varane nähdään kentällä ammattilaisjalkapalloilijana.

Le Parisien uutisoi tiistai-iltana, että 31-vuotias harkitsee vakavasti uransa lopettamista. Lehden mukaan hän on lähellä purkaa sopimuksensa Comon kanssa, ja virallinen ilmoitus uran päätöksestä voi tulla jo keskiviikkona.

Jos Varane lopettaa uransa, jää hän historiaan yhtenä kaikkien aikojen menestyneimpänä ranskalaispelaajana. Real Madridissa kymmenen vuotta pelannut Varane on juhlinut urallaan muun muassa MM-kultaa, neljää Mestarien liigan mestaruutta ja kolmea La Ligan mestaruutta. Hän on pelannut Ranskan maajoukkueessa 93 ottelua ja tehnyt viisi maalia.

Lue myös:

    Uusimmat