Frisbeegolfari puhui noloja Lauri Markkaselle – sitten valkeni shokeeraava totuus: "Jeesus Kristus"

Lauri Markkanen tunnetaan intohimoisena frisbeegolfin pelaajana, mutta kaikille lajin harrastajille hän ei ole tullut entuudestaan tutuksi. Viime viikonloppuna Suomen NBA-tähti pääsikin lyömään yhden frisbeegolfaajan täysin ällikällä.

Keskustelufoorumi Redditiin ilmestyi torstaina julkaisu, joka meni nopeasti viraaliksi. Nimimerkillä Cautious-Hurry6395 esiintyvä frisbeegolfaaja oli lähtenyt viime viikonloppuna yksinään heittelemään, kun hän pyysi toista yksin paikalle saapunutta miestä parikseen.

Pelaajalle valkeni vasta 18 väylän jälkeen, kenen kanssaan hän oikein pääsi pelaamaan.

– Koska en oikein seuraa urheilua, en tiennyt kuka hän oli, ennen kuin aloimme jutella. Se oli Lauri Markkanen, käyttäjä kirjoittaa julkaisuunsa.

– Hän on uskomattoman nöyrä ja maanläheinen, ja hän pelaa frisbeegolfia. Pelasimme täydet 18 väylää ja lähdimme sitten omille teillemme. Oli siistiä keskustella hänen kanssaan ihmisenä, eikä NBA:n supertähtenä.

Käyttäjä avasi hieman nolostuneena kommenttikentässä, minkälaisia keskusteluja he oikein kävivät.

– Ennen kuin tajusin kuka hän oli, vinkkasin hänelle että paikallisella kaupassa oli tarjous: kolme käytettyä kiekkoa kahden hinnalla. Ja se tulee vainoamaan minua ikuisesti, käyttäjä kommentoi.

Keskustelun kulku oli muutenkin huvittavaa luettavaa.

– Kyselin vain tyypillisiä kysymyksiä, joita kysytään, kun tapaa jonkun ensimmäistä kertaa, kuten mikä toi hänet Yhdysvaltoihin/Utahiin jne, käyttäjä jatkoi.

– Sitten "Ai kiva, pelaat koripalloa?" muuttui pian sävyyn "Voi paska, pelaat NBA:ssa??", kunnes googlasin hänen nimensä ja ajattelin: "Jeesus Kristus, tällä kaverilla on 238 miljoonan dollarin sopimus."

Käyttäjän mukaan Utah Jazzin tähtipelaaja tuhosi hänet täysin.

– Paitsi yhdellä reiällä hän heitti kiekkonsa jokeen ja otti kenkänsä pois hakeakseen sen takaisin, frisbeegolfari paljasti.

Käyttäjä sanoi, että Markkanen on harrastanut kesän aikana myös perhokalastusta. Hän kuvasi yhdestä Markkasen frisbeeheitosta videon, jonka hän liitti julkaisun yhteyteen.

Lue myös:

    Uusimmat