Urheilulegenda harrasti seksiä – ei tiennyt, että päällä oli Instagram-livelähetys

Amerikkalaisen jalkapallon legenda Shannon Sharpe, 56, harrasti seksiä samalla kun hän lähetti tietämättään Instagram-livelähetystä.

Monet hätkähtivät keskiviikkona, kun NFL-legenda Shannon Sharpen yli kolmen miljoonan Instagram-seuraajan tilillä alkoi pyöriä villiääninen livelähetys.

Puhelin kuvasi paikoillaan pöytää, kun taustalla kuului naisen voihkintaa ja huohotusta, joka ei jättänyt epäselväksi, mitä tapahtui. Mies puolestaan lausui ronskeja seksikommentteja äänellä, joka kuulosti Sharpelta. Nainen kuului viittaavan mieheen "Shannonina".

Sharpe väitti ensin, että hänen Instagram-tilinsä olisi hakkeroitu ja että hän pyrkisi tiiminsä kanssa selvittämään asian.

Sharpe kuitenkin myönsi sittemmin Nightcap-podcastissa, että hänelle kävi kämmi. Puhelinta ei ollut hakkeroitu, vaan kyse oli Sharpen sanoin siitä, että hän oli "terve, aktiivinen mies".

"Hävettää useista syistä"

Sharpe sanoi heittäneensä puhelimensa sängylle ryhtyessään "aktiviteettiin".

– En tiennyt IG-livestä. En ole koskaan laittanut IG-liveä päälle, joten en tiedä, miten se toimii, ja yhtäkkiä toinen puhelimeni alkoi sammua, hän setvi.

Mediajätti ESPN:n kommentaattorina toimiva Sharpe kuvaili olevansa äärimmäisen yksityinen persoona. Hän oli hämmentynyt, että hänen intiimit touhunsa päätyivät "koko maailman kuultavaksi".

– Minua hävettää useista syistä.

– Monet luottavat Sharpen olevan ammattimainen kaiken aikaa, ja yritän olla ammattimainen kaiken aikaa suljettujen ovienkin takana.

Sharpea pidetään yhtenä amerikkalaisen jalkapallon kaikkien aikojen parhaista sisemmistä laitahyökkääjistä. Yhdysvaltalaissuuruus voitti NFL-mestaruuden eli Super Bowlin kolmesti, hänet valittiin kahdeksan kertaa NFL:n tähdistöotteluun ja hän pelasi 14 NFL-vuotensa aikana itsensä sarjan monien tilastojen kärkisijoille. Hänet nimettiin amerikkalaisen jalkapallon hall of fame -kunniagalleriaan vuonna 2011.

Lue myös:

    Uusimmat