Gordon Ramsayn tytär ja uimarirakas: Kihlat! – ylpeältä isältä herttainen somepostaus

Gordon Ramsayn tytär ja uimari Adam Peaty kihlautuivat.

Televisiokokki Gordon Ramsayn tytär Holly ja tämän kumppani, olympiauimari Adam Peaty ovat menneet kihloihin. Holly kertoo kihlauutisesta Instagramissa, jonne hän jakoi kuvan nimetöntään koristavasta sormuksesta. Lisäksi Holly on sisällyttänyt julkaisuunsa myös hänen ja kihlattunsa yhteiskuvan. 

– Menen naimisiin parhaan ystäväni kanssa! En voi pukea sanoiksi sitä, mitä tunnen juuri nyt. Muistan edelleen miten leveä hymyni oli sinä aamuna, kun palasin kotiin ensitreffeiltämme. Kiitos, että saat sisäisen pikkutyttöni tuntemaan olonsa rakastetuksi, nähdyksi ja onnellisemmaksi kuin koskaan. Rakastan sinua enkä malta odottaa, että pääsen olemaan vaimosi, Holly kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Holly kirjoittaa julkaisussaan olevansa kiitollinen myös siitä, että saa olla osa kihlattunsa pojan Georgen elämää. 

– Kaikki on parempaa kanssasi. Kaikki on ollut parempaa sinun tulosi jälkeen, hän kirjoittaa. 

Myös Adam kertoo kihlauutisesta Instagramissa. Hän julkaisi Instagram-tililleen pitkän tekstin, jossa hän kertoo rakkaudestaan tulevaa vaimoaan kohtaan. 

– Nähtyäni, miten osoitat rakkauttasi elämäni tärkeintä ihmistä, Georgea, kohtaan aina ensimmäisestä päivästä lähtien, ei ollut koskaan kysymystäkään, etteikö sinusta tulisi jonain päivänä vaimoni. Odotan innolla yhteistä elämäämme ja haasteita, joita tulemme kohtaamaan. Lupaan rakastaa sinua aina koko sydämestäni, Adam muun muassa kirjoittaa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Hollyn ja Adamin lisäksi pariskunnan kihlautumisesta iloitsee Instagramissa myös Hollyn isä Gordon Ramsay. Gordon julkaisi Instagram-tililleen kuvasarjan, jonka ensimmäisenä otoksena on herttainen yhteiskuva isästä ja tyttärestä.

– Onnea tälle upealle tytölle. Olen niin iloinen sinun ja Adamin puolesta. Hols, nähdessäni sinun kasvavan naiseksi, joka olet tänään, ystävällisyytesi ja rakkautesi on ehdottoman tarttuvaa… Adam on todella onnekas mies! Tervetuloa perheeseen, Gordon kirjoittaa julkaisussaan. 

– Yksi takana, kaksi jäljellä, hän päättää tekstinsä tyttäriinsä viitaten.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Gordon Ramsaylla ja hänen vaimollaan Tana Ramsaylla on kuusi lasta. Hollyn, 24, lisäksi he ovat vanhempia Meganille, 26, Jackille, 24, Matildalle, 22, Oscarille, 5, sekä Jesselle, 10 kuukautta. 

Ramsay on tullut tutuksi muun muassa televisio-ohjelmista Hell's Kitchen, Ramsay's Kitchen Nightmares ja Gordon Ramsay’s F Word.

Lue myös:

    Uusimmat