Grease-tähti Susan Buckner on kuollut

Grease-musikaalista tuttu näyttelijä Susan Buckner on kuollut 72-vuotiaana. 

Näyttelijä Susan Buckner on kuollut 2. toukokuuta 72-vuotiaana. Asiasta kertoi perheen tiedottaja Melissa Berthier, jonka mukaan tähti kuoli rakkaidensa ympäröimänä. Kuolinsyytä ei ole kerrottu. 

Hänet tunnetaan parhaiten cheerleader Patty Simcoxin sivuroolista vuoden 1978 musikaalikomediassa Grease. Hän jakoi valkokankaan muun muassa edesmenneen Olivia Newton-Johnin  kanssa. Hän jatkoi näyttelijänuraansa 80-luvulla, mutta Grease jäi hänen uraansa määritteleväksi rooliksi. 

Bucknerin tytär Samantha Mansfield antoi lausunnon Peoplelle äitinsä poismenosta. 

– Valoa, jonka hän toi jokaiseen huoneeseen, tullaan kaipaamaan ikuisesti. Hän oli maaginen, ja minulla oli onni kutsua häntä parhaaksi ystäväkseni, Mansfield kertoi. 

Buckner tuli tunnetuksi missikilpailuista ja hän voitti Miss Washingtonin tittelin vuonna 1971 ennen kuin hän edusti osavaltiota Miss America -kilpailussa seuraavana vuonna. 

Buckner hyödynsi kilpailukokemuksensa viihdealalla ja tuli yhdeksi The Golddiggers -nimisestä naislaulu- ja tanssiryhmästä, joka esiintyi The Dean Martin Show -komediasarjassa.

Näyttelijän on voinut nähdä myös elokuvassa Poliisiopisto 6: Suuri rikosaalto (1989).

Hän kuitenkin jätti showbisneksen taka-alalle kasvattaakseen kaksi lastaan. Tyttärensä Samanthan lisäksi hänellä on poika Adam Josephs

Myöhemmin hän ohjasi lasten teatteria floridalaisessa peruskoulussa ja opetti tanssia Coral Gablesin kuntosalilla Floridassa. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat