Halle Berry yritti saada oikeuden pakottamaan ex-miehensä terapiaan – taustalla raju huoltajuusriita

Näyttelijä Halle Berry yrittää saada ex-miestään osallistumaan yhteishuoltajuutta käsittelevään terapiaan. 

Näyttelijä Halle Berry pyytää oikeutta puuttumaan pakottamalla hänen ex-miehensä näyttelijä Oliver Martinezia osallistumaan yhteishuoltajuusterapiaan. Ex parilla on vuonna 2019 syntynyt poika Maceo-Robert Martinez

Ex-pari allekirjoitti yhteisen sopimuksen kesäkuussa, jossa he sitoutuivat käymään ensin yksin terapiassa ja sen jälkeen ottamaan yhteisiä sessioita, joissa puidaan yhteisvanhemmuutta.

Tämän jälkeen heidän olisi pitänyt käydä vielä yhteisiä sessioita, joihin tulee mukaan kolmas osapuoli, esimerkkisi lapsen opettaja.  

Berry halusi Martinezin osallistuvan edes yhteen yksilötapaamisen ennen heinäkuun loppua. Parin oli tarkoitus aloittaa yhteisterapia elokuussa. 

– Mitään niistä ei ole tapahtunut. Yhtäkään tapaamista ei ole varattu, eikä yhtäkään kolmatta osapuolta ole vielä kontaktoitu, hakemuksessa väitetään. 

Tuomari kuitenkin hylkäsi Berryn vaatimuksen, jossa puhuttiin ”vaativista olosuhteista”. Tuomari ei nähnyt tilanteessa kireellistä hätätapausta.

Hakemuksessa hän väittää, että Martinez on päättänyt toistuvasti rikkoa sopimuksia ja oikeuden määräyksiä. Tämä Martinezin väitetty käyttäytyminen vahingoittaa heidän poikaansa ja jo kireitä välejä ex-parin välillä. 

Berry maksaa elatustukia 7400 euroa kuussa

Berry haki eroa ex-miehestään vuonna 2015 oltuaan naimisissa kaksi vuotta. Heidän eronsa astui virallisesti voimaan vasta elokuussa 2023. Tuolloin he sopivat yhteishuoltajuudesta.

Berry maksaa ex-miehelleen 7400 euroa elatusmaksuja kuukaudessa. Lisäksi hän maksaa 4,3 prosenttia kaikista tuloista, mitkä ylittävät 1,9 miljoonaa euroa. 

Pojan lisäksi Berryllä on edellisestä suhteesta kanadalaismalli Gabriel Aubryn kanssa saatu vuonna 2008 syntynyt tytär Nahla Ariela Aubry.

Lähde: People.

Lue myös:

    Uusimmat