Härskin tempun tehnyt TPS-hyökkääjä nousi nyt sankariksi – Liigan pleijareissa nähdään hurja ratkaisupeli

TPS tekee 2-1 maalin 1:06
Aidan Dudas painaa TPS:n komeasti johtoon

Jääkiekon SM-liigassa TPS onnistui tasoittamaan Lukko-säälipleijarisarjan voitot, kun se oli lauantaina vahvempi Turussa lukemin 2–1.

TPS siirtyi avauserässä johtoon, kun turkulaisten tähtihyökkääjä Markus Nurmi teki räväkän nousun maalille. Kiekko nuottaan ja kotijoukkue edelle. Aika 4.55.

TPS tekee 1-0 maalin 1:07
TPS-tähti Markus Nurmi tekee näyttävän osuman Turussa

Lukko kuittasi erän lopulla (14.46), kun vieraiden kultakypärä Sebastian Repo täräytti mahtikudin. Tämä päätyi TPS-vahti Filip Lindbergin räpylän alta sisään.

Lukko tekee 1-1 maalin 1:08
Lukko-kultakypärä Sebastian Repo tempaisee kammokudin ja siellä on

TPS karkasi kolmannessa erässä johtoon, kun perjantaina Raumalla hölmöillyt Aidan Dudas painoi kiekon näyttävästi aivan ylänurkkaan.

Video kyseisestä maalista näkyy jutun yläreunasta.

Dudas lensi perjantaina pihalle sarjan ensimmäisessä ottelussa, kun hän huitaisi härskillä tavalla Lukon maalivahtia Christopher Gibsonia tämän torjunnan jälkeen.

Lukko ei saanut enää lauantain taiston loppuhetkillä kiekkoa TPS-nuottaan. Näin ollen TPS tasoitti säälipleijarisarjan voitot lukemiin 1–1.

TPS:n ja Lukon sarja ratkeaa maanantaina Raumalla, missä ottelun voittaja etenee puolivälieriin.