Harvey Weinstein joutui jälleen sairaalaan

Ex-elokuvatuottaja Harvey Weinstein kärsii useista terveysongelmista.

Seksuaalirikoksista vankeustuomiota istuva entinen elokuvatuottaja Harvey Weinstein, 72, on joutunut sairaalahoitoon, kertoo The Hollywood Reporter. Weinsteinin edustaja vahvistaa The Hollywood Reporterille, että ex-elokuvatuottaja otettiin sisään New Yorkissa sijaitsevan Bellevue-sairaalan vankila-osastolle.

Edustajan mukaan Weinstein joutui sairaalahoitoon hänen terveyteensä päivittäin vaikuttavien tekijöiden, kuten diabeteksen, korkean verenpaineen, selkäydinkanavan ahtauman, sydämeen ja keuhkoihin kertyvän nesteen sekä useiden muiden terveysongelmien vuoksi. Weinsteinin kerrotaan lisäksi sairastuneen koronavirukseen sekä keuhkokuumeeseen.

Weinstein oli sairaalahoidossa myös huhtikuussa. Tuolloin Weinsteinin kerrottiin joutuneen useisiin testeihin fyysisten terveysongelmien vuoksi. 

Weinstein istuu tällä hetkellä vuonna 2022 saamaansa 16 vuoden vankeustuomiota. Hänet tuomittiin vankeuteen raiskauksesta. 

Weinsteinin vuonna 2020 saama 23 vuoden vankeustuomio törkeistä seksuaalirikossyytteistä kumottiin  New Yorkissa huhtikuussa, ja oikeudenkäynti määrättiin uusittavaksi syksyllä. New Yorkin vetoomustuomioistuin kumosi Weinsteinin tuomion todettuaan, että tuomari oli antanut valamiehistön nähdä ja kuulla liikaa todisteita, jotka eivät liittyneet suoraan hänen syytteisiinsä.  

Weinstein on aina väittänyt olevansa syytön, ja hänen puolustusryhmänsä sanoi oikeudenkäynnin aikaan, että elokuvatuottajan ja syytteiden esittäjien välinen seksi oli yhteisymmärrykseen perustuvaa.

Weinsteinia on syyttänyt seksuaalisesta häirinnästä, pahoinpitelystä ja raiskauksesta yli 100 naista.

Lue myös:

    Uusimmat