Helmi Loukasmäki ihastuttaa uusissa kuvissa – somessa yksimielinen reaktio: "Hän on ihan kuin Armi Aavikko!"

Someseuraajat kehuvat kilpaa Helmi Loukasmäen uusia kuvia. 

Iskelmälegenda Dannyn kanssa paljon aikaa viettänyt ja suhdehuhuissakin mukana pyörinyt Helmi Loukasmäki, 20, sai jälleen somekansan hämilleen uudella Instagram-kuvallaan. Loukasmäki poseeraa kiharrettujen hiuksiensa kanssa pinkissä bleiseritakissa.

Someseuraajat ovat hehkuttaneet Loukasmäen ulkonäköä, mutta siihen on tullut myös toteamuksia yhdennäköisyydestä edesmenneen Armi Aavikon kanssa. Vuoden 1977 Miss Suomi Armi Aavikko tunnettiin esimerkiksi kuohkeista kiharoistaan ja samanlaiset kiharat ovat tänä päivänä myös Loukasmäellä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Oikeasti Armi tuli mieleen, ensimmäinen kommentoi.

– Hän on ihan kuin Armi Aavikko, toteaa toinen.

– Näyttää ihan Armilta, jatkaa kolmas kommentoija.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä. 

Seiska on uutisoinut, että Loukasmäki olisi joutunut kolmiodraamaan yhdessä Dannyn ja laulaja Erika Vikmanin kanssa. Sekä Loukasmäki että Vikman on viettänyt paljon aikaa Dannyn kanssa ja molemmilla naisilla on erityinen suhde laulajakonkariin.

Danny kertoo MTV Uutisille väleistään Helmi Loukasmäkeen.

– Minulla on tietenkin erinomaiset välit Helmiin, mutta pitää aina muistaa, että eri medioilla on erilaiset tavoitteet ja tavat. Hänkin (Helmi) on erittäin kunnioitettava ja lahjakas ihminen, annetaan hänen edetä omalla urallaan ja tehdä oikeutta omalle perheelleen ja sukulaisille. Hän on myöskin kiva tyttö.

Katso yllä olevasta videosta, miten Danny kommentoi suhdettaan Erika Vikmaniin!

Lue myös:

    Uusimmat