Herttuatar Meghan 43 vuotta – näin hän oletettavasti juhlii

Rikkoiko tämä keskustelu Williamin ja Harryn välit? Kuninkaallisasiantuntijat analysoivat tunnetun kuvan 1:38
Rikkoiko tämä keskustelu Williamin ja Harryn välit? Kuninkaallisasiantuntijat analysoivat tunnetun kuvan

Herttuatar Meghan viettää elokuussa syntymäpäiviään, jotka oletettavasti sujuvat samoissa merkeissä kuin usein aiemminkin. 

Herttuatar Meghan täytti 43 vuotta 4. elokuuta. Peoplen mukaan hänen odotetaan viettävän syntymäpäiväänsä perheensä kanssa yksityisesti, kuten on tehnyt aiemminkin. 

Aiemmin tänä kesänä Meghan ja prinssi Harry, 39, juhlistivat perheen kesken tyttärensä Lilibethin 3-vuotispäivää viikonloppuna kotona Montecitossa, Kaliforniassa, ennen lapsen virallista syntymäpäivää 4. kesäkuuta. Heillä on myös 5-vuotias Archie-poika.

Tänä vuonna Meghanin syntymäpäivä osuu samalle päivälle, jolloin hänen harvinainen yhteishaastattelunsa Harryn kanssa esitetään CBS Sunday Morning -ohjelmassa. Kanavan 1. elokuuta julkaisemassa esikatseluklipissä herttuatar puhui halustaan suojella lapsiaan haitalliselta verkkosisällöltä.

– Lapsemme ovat nuoria – he ovat 3 ja 5-vuotiaita. He ovat uskomattomia. Mutta vanhempina haluaa vain suojella heitä. Kun näemme, mitä verkossa tapahtuu, tiedämme, että siellä on paljon tehtävää, ja olemme iloisia voidessamme olla osa hyvää muutosta, Meghan kertoi haastattelija Jane Pauleylle.

Paremman verkkomaailman rakentaminen on yksi Meghanin ja Harryn Archewell-säätiön tavoitteista. He perustivat säätiön vuonna 2020 vetäydyttyään kuninkaallisista tehtävistään Isossa-Britanniassa.

Pariskunta suunnittelee tällä hetkellä edustusmatkaa Kolumbiaan, minkä Kolumbian varapresidentti Francia Márquez ilmoitti 1. elokuuta. Kutsuvierailun päivämääriä ei ole vielä julkistettu. Heidän on määrä vierailla ainakin Bogotassa, Cartagenassa ja Calissa, ja heidän matkansa liittyy Archewell-säätiön tukitoimiin turvallisempien digitaalisten ympäristöjen puolesta.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat