HIFK synkissä vesissä SM-liigassa – näin kommentoi Ville Peltonen

Lehdistötilaisuus: KalPa - HIFK 5:35
KalPa otti tästä viikosta yhdeksän pistettä – HIFK:lle viikon ainoasta pelistä tappio

Helsingin IFK:n synkkä kierre sai uusia pyörteitä Kuopiossa, kun KalPa kaatoi helsinkiläisvieraansa 4–2 jääkiekkoliigan lauantaikierroksella. 

KalPa kiri toisessa erässä HIFK:n edelle, ja päätöserässä kuopiolaisten tshekkihyökkääjä Matyas Kantner iski voittomaalin illan toisella osumallaan.

KalPa nousi voitolla kuudentena olevan HIFK:n kantaan, sillä joukkue on vain neljän pisteen päässä helsinkiläisistä. Useista loukkaantumisista viime aikoina tiedottanut HIFK kärsi jo viidennen peräkkäisen tappion. Joukkueen konkarivahvistus Leo Komarov kirjautti lauantaina ensimmäisen tehopisteensä HIFK-paidassa.

HIFK-päävalmentaja Ville Peltonen kommentoi joukkueensa tuloksellista alhoa pelin jälkeen. HIFK on hävinnyt kahdeksasta edellisestä ottelustaan seitsemän. Peltonen nosti esiin, että joukkue on jäänyt 10 edellisen ottelun aikana kuitenkin täysin ilman pisteitä vain kolmesti. 

– Ollaan oltu koko ajan siinä lähellä. Ei riitä. Meidän pitää pystyä kääntämään näitä tiukempia pelejä pelaamalla tasaisemmin ja varsinkin laadukkaammin, kun ollaan momentumin takana tai vastustajalla on pientä otetta. Siihen pitää saada tylympää otetta, Peltonen pohti.

Päävalmentajien puheenvuorot pääkuvan videolla. 

Lue myös:

    Uusimmat