Hurjaa ilotulitusta! Dortmund-tähti takoi tylyn hattutempun

Mestarien liiga -peliin hurja alku – Dortmund ja Celtic hurjastelivat kolme maalia neljän minuutin sisällä 0:45
Dortmund ja Celtic hurjastelivat maaleilla Mestarien liiga -pelin avausjaksolla.

Borussia Dortmundin ja Celticin välinen Mestarien liiga -ottelu käynnistyi vauhdikkaasti, kun avauskympin aikana nähtiin peräti kolme täysosumaa.

Ottelun maalihanat aukesivat 8. peliminuutilla, kun Dortmund sai rangaistuspotkun Celtic-vahti Kasper Schmeichelin kaadettua Jamie Gittensin. Dortmund-kippari Emre Can ei erehtynyt, vaan iski pallon pisteeltä rysään.

Celticin kuitti tuli kuitenkin nopeasti. Noin kaksi minuuuttia myöhemmin Daizen Maeda toi skottiseuran tasoihin.

Maalihurjastelu ei kuitenkaan päättynyt siihen, sillä vain puolitoista minuuttia Maedan osumasta ja pelivälinettä kaivettiin vuorostaan taas Celticin maaliverkoista, kun Karim Adeyemi laukoi pallon maaliin.

Ottelussa nähtiin siis kolme osumaa noin neljän minuutin sisällä toisistaan.

Adeyemi oli ensimmäisen puoliajan suurin tähti. Saksalaistähti takoi hattutempun täyteen 42. peliminuutilla.

Dortmund marssi tauolle peräti 5–1-johtoasemassa.

Dortmund tekee selvää jälkeä Celticistä – Karim Adeyemille hattutemppu täyteen 1:23
Borussia Dortmundin Karim Adeyemi sai hattutempun täyteen jo Celtic-pelin avauspuoliajalla.