Nyt jysähti Mestarien liigassa – Tuomas Virkkunen sekosi täysin: "Aivan hirvittävä kanuuna!"

AS Monaco menee menojaan – Wilfried Singo jysäytti upean kaukolaukauksen ylänurkkaan 1:21
Katso: Wilfried Singo jysäytti jäätävän maalin AS Monaco murskavoitossa.

Mestarien liigan tiistai-illan ensimmäisissä otteluissa nähtiin kaksi maalirikasta ottelua. AS Monaco teki selvää jälkeä Belgradin Punaisesta tähdestä lukemin 5–1, minkä ohella se vastasi illan toistaiseksi komeimmasta osumasta. AC Milan otti sen sijaan ensimmäisen voittonsa kukistaessaan Club Bruggen 3–1.

AS Monaco aloitti ottelunsa väkevästi ja meni johtoon 20. minuutilla. Liverpoolin entinen laitahyökkääjä Takumi Minamino karkasi läpiajoon vieraspuolustuksen pahan nukahduksen jälkeen ja viimeisteli 1–0:aan.

Cherif Ndiaye tasoitti pelin pilkulta seitsemää minuuttia myöhemmin, mutta Breel Embolo ehti vielä palauttaa Monacon johtoaseman ennen puoliaikavihellystä.

Toisella puoliajalla kuitenkin helähti toden teolla, kun Wilfried Singon uskomaton kaukolaukaus painui rakentin lailla yläkulmaan.

– Aivan hirvittävä kanuuna! Täydellinen osuma, vau! hehkutti MTV Katsomon suosikkiselostaja Tuomas Virkkunen.

Katso Singon mieletön maali ylälaidan videolta.

AS Monaco onnistui vielä kahdesti maalinteossa ennen täyttä aikaa, kun Minamino viimeisteli illan toisensa Embolon syötöstä ja alusti Maghnes Akliouchen 5–1-osuman lisäajalla.

AS Monaco ponnahtaa voitollaan ainakin hetkellisesti Mestarien liigan sarjataulukon kärkeen kuuden pisteen turvin. Belgradin Punainen tähti on pohjilla nollassa pisteessä.

AC Milanille kaivattu avausvoitto

Samaan aikaan pelatussa ottelussa AC Milan teki harvinaislaatuisen avausmaalin Club Bruggen verkkoon, kun Christian Pulisic laittoi pallon sisään suoraan kulmapotkusta.

Christian Pulisic vei AC Milanin johtoon – maali suoraan kulmapotkusta! 1:05
Christian Pulisic taikoi AC Milanille komean johto-osuman.

Club Brugge joutui vajaalle pian sen jälkeen, kun Raphael Onyedika lensi häijyn taklauksensa johdosta pihalle.

Mestarien liiga 0:51
Katso: Raphael Onyedika lensi suoralla punaisella pihalle.

AC Milan koki yllättävän takaiskun toisen puoliajan alussa, kun vaihdosta sisään tullut Kyriani Sabbe toi belgialaisjoukkueen tasoihin tarkalla viimeistelyllä.

Italialaisjätti ei kuitenkaan lannistunut, vaan otti miesylivoimastaan pian täyden hyödyn irti.

Tijjani Reijnders laukoi milanolaiset ensiksi 2–1-johtoon Noah Okaforin loistavasta esityöstä, minkä jälkeen hollantilainen keskikenttäpelaaja viimeisteli toistamiseen Samuel Chukwuezen syötöstä 3–1:een.

Neljä minuuttia ennen täyttä aikaa AC Milanin 16-vuotias hyökkääjälupaus Francesco Camarda puski vielä joukkueensa neljännen, mutta hurmioituneen San Siron juhlat keskeytyivät VAR:n paitsiotuomioon.

AC Milan voitti pelin 3–1-lukemin. Kyseessä oli sen ensimmäinen pistepotti tämän kauden Mestarien liigassa hävittyään ensimmäisissä otteluissaan Liverpoolille ja Bayer Leverkusenille. Club Brugge on vastaavasti kolmessa pisteessä voitettuaan Sturm Grazin, mutta hävittyään Borussia Dortmundille.