Kaan Kairinen suurena sankarina – Sparta Praha haki hienon tuloksen Saksasta

Kaan Kairinen täräytti upean maalin Mestarien liigassa – Tuomas Virkkunen repesi liitoksistaan: "Aivan mieletön vapaapotku!" 1:24
Sparta Prahan Kaan Kairinen laukoi ilmiömäisen vapaapotkumaalin Stuttgartin verkkoon tiistain Mestarien liiga -kierroksella.

Kaan Kairisen edustama Sparta Praha pelasi 1–1-tasapelin saksalaisen Stuttgartin vieraana tiistain Mestarien liiga -kierroksella.

Ennakkosuosikkina peliin lähtenyt Stuttgart aloitti vahvasti. Ottelu oli vanhentunut vain reilut kuusi minuuttia, kun Enzo Millot vei isännät johtoon.

Sparta Praha ei kuitenkaan häkeltynyt nopeasta takaiskusta, vaan pelasi ennakkoluulottomasti. Praha oli jo 13. minuutilla lähellä tasoitusta, mutta Martin Vitik puski Kairisen sivuvapaapotkun tolppaan.

Kaan Kairiselta erinomainen keskitys – Sparta Praha kolistelee maalirautoja 0:53
Martin Vitik puski Kaan Kairisen erinomaisen sivuvapaapotkun tolppaan.

Puolen tunnin pelin jälkeen Kairinen otti ohjat omiin käsiinsä. Sparta Prahan suomalaistähti laukoi häikäisevällä vapaapotkumaalilla joukkueensa tasoihin.

Lisämaaleja ei enää nähty, joten peli päättyi Sparta Prahan kannalta otolliseen 1–1-tasapeliin.

Sparta Prahalla on nyt kahden Mestarien liiga -ottelun jälkeen kasassa mainiot neljä pistettä.