Huuhkajien karu tappioputki venyy – Liverpool-tähti teki upean maalin Helsingissä

Huuhkajien tappioputki sen kuin venyy.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue koki sunnuntaina tappion, kun se hävisi Kansojen liigan kotiottelussa Englannille 1–3.

Englanti siirtyi 18. minuutilla johtoon, kun Angel Gomes (Lille) löysi oivallisella syötöllä Jack Grealishin (Manchester City). Tämä painoi pallon varmasti takanurkkaan.

Suomi loi avausjaksolla hyviä tekopaikkoja, mutta palkintoja ei tippunut.

Englannin johto kasvoi 74. minuutilla, kun Liverpoolin tähti Trent Alexander-Arnold teki taikoja Helsingin olympiastadionilla. Alexander-Arnold painoi pallon upeasti vapaapotkusta nuottaan.

Lisää tuli 84. minuutilla, kun Arsenalin keskikenttämies Declan Rice nikkasi nahkakuulan verkon perukoille aivan Suomen maalin tuntumasta.

Suomi iski kavennuksen 87. minuutilla, kun Arttu Hoskonen puski Leo Wallan kulmapotkun sisään.

Se jäi Huuhkajien kannalta laihaksi lohduksi.

Suomi on kärsinyt pelkkiä tappioita syksyn Kansojen liigan otteluissa. Huuhkajien edellinen voitto on maaliskuulta, kun Suomi kaatoi harjoitusottelussa Viron 2–1.

Suomen edellinen virallisten pelien voitto on vuoden takaa, kun Suomi kaatoi 20. marraskuuta pelatussa EM-karsintaottelussa San Marinon 2–1.