Huuhkajista lupaavia merkkejä – Englanti-pelissä erikoispiirre

Englanti johtaa Suomea sunnuntain Kansojen liigan ottelussa Helsingin olympiastadionilla.

Englanti siirtyi 18. minuutilla johtoon, kun Angel Gomes löysi Jack Grealishin, joka painoi pallon verkkoon.

Puoliajalle mentiin Englannin 1–0-johtoasemasta.

Vaikka Suomi on tappiolla, Huuhkajista on välittynyt hyvin lupaavia merkkejä. Avauspuoliaikaa sävytti erikoispiirre, sillä Suomi loi enemmän laatupaikkoja kuin tähtiä vilisevä Englanti.

Avausjakson maalintekoyritykset menivät Suomelle 8–6. Suomi sai myös enemmän laukauksia maalia kohden (2–1). Englanti osui käytännössä ainoasta huippupaikastaan.

Suomen paras paikka tuli 38. minuutilla Fredrik Jensenille, joka pääsi yrittämään aivan Englannin maalin lähettyviltä. Yritys viuhahti niukasti maalista ohi.

Suomi yrittää päästä tänään voittojen tielle Kansojen liigassa. Suomen syksyn saldo on ollut tyly: kolme ottelua ja kolme tappiota.