IL: Suorassa Onnenarpa-lähetyksessä välikohtaus, ohjaaja sai lähtöpassit

Iltalehti kertoo Nelosella esitettävään Onnenarpa-ohjelmaan liittyvän kohun uusimmasta käänteestä.

Mediassa esillä olleen maanantaisen Onnenarpa-lähetyksen ohjaaja ei enää jatkossa osallistu Onnenarpa-lähetyksiin, kertoo Iltalehti.

Lehden mukaan Onnenarpa-ohjelman juontajalla Janne Antinilla paloi maanantaisen suoran lähetyksen loppupuolella hermot. IL:n mukaan Antin kertoi lähetyksessä työyhteisöön kuuluvasta henkilöstä, joka sabotoi muita ja joka käyttäytyy toistuvasti huonosti muita työntekijöitä kohtaan. Antinin puheiden perusteella kyseinen henkilö puhui hänen korvanappiinsa ikävästi. Tilanne vaikutti jatkuneen jo pitkään.

– Tähän pitää tulla loppu, vaikka minä joutuisin tekemään sen suorassa lähetyksessä. Jos siihen ei tule loppua, minä joudun kävelemään pois, Antin sanoi IL:n mukaan lähetyksessä.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Antin kertoi Iltalehdelle, että tilanne käsiteltiin yrityksen sisällä. Nyt tapahtunutta on kommentoinut lehdelle myös ohjelman taustalla toimivan Randomex-yhtiön toimitusjohtaja Jussi Juutinen, jonka mukaan kyse oli ohjelman juontajan ja maanantain lähetyksen ohjaajan välisestä erimielisyydestä sekä ongelmista heidän välisissä henkilökemioissaan.

Juutinen ja ohjaajan työllistävä ulkopuolinen tuotantoyhtiö päättivät, että ohjaaja siirtyy Onnenarpa-lähetyksistä työskentelemään tuotantoyhtiön muihin tuotantoihin, Iltalehti kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat