IL: Timo Furuholmilla ja Minja Koskelalla suhde – istuvat eduskunnassa vierekkäin

Iltalehti uutisoi, että vasemmistoliiton puheenjohtajaksi pyrkivällä Minja Koskela ja vasemmistoliiton kansanedustaja Timo Furuholm ovat tapailleet kesän aikana.

Kaksikko on myöntänyt Iltalehdelle tapailleensa toisiaan. Pari istuu myös eduskunnassa vierekkäin. Furuholmin ero ex-puolisostaan tuli Varsinais-Suomen käräjäoikeuden mukaan voimaan 4. heinäkuuta. Minja Koskela ja elokuvaohjaaja Oskari Sipola kertoivat 12. heinäkuuta erostaan.

Vasemmistoliiton ensimmäisen kauden kansanedustaja Minja Koskela, 36, kertoi perjantaina tavoittelevansa puolueensa puheenjohtajuutta syksyllä. Entinen jalkapalloilija ja nykyinen vasemmistoliiton kansanedustaja Timo Furuholm ilmoitti reilu puoli tuntia Koskelan ilmoituksen jälkeen, ettei hän lähde kisaan mukaan. 

Koskela valittiin Helsingin kaupunginvaltuustoon vuonna 2021 ja eduskuntaan vuonna 2023. Koulutukseltaan hän on musiikin tohtori ja yhteiskuntatieteiden maisteri.

– Vasemmistoliitolla on huiman eurovaalivoiton jälkeen erinomainen tilaisuus kyseenalaistaa hallituksen kurjistava talouslinja ja näyttää keinoja valoisampaan tulevaisuuteen. Tätä vasemmistoliiton vaihtoehtoa haluan olla rakentamassa yhdessä koko puolueen kanssa, Koskela kommentoi ehdokkuuttaan tiedotteessa.

Lue myös:

    Uusimmat