Italian makuja

Kuva: WSOY
Kuva: WSOY
Julkaistu 02.09.2009 09:42(Päivitetty 21.09.2011 13:52)

Uusi kokkikirja tarjoilee venetsialaista ruokaa kaikille aisteille ja herättää matkustushimon.

Venetsia on satumainen kaupunki – kanaaleineen, rappioromanttisine palatseineen, karnevaaleineen ja salaperäisine kujineen lähes epätodellinen. Myös ruoka siellä on taianomaisen hyvää.

Italiassa asuva suomalais-kyproslainen kokki Tessa Kiros on koonnut näistä aineksista herkullisen uuden kirjan, jonka reseptit ja kuvat herättävät ensin järisyttävän nälän, sitten matkustamishimon ja lopulta ajatuksen järjestää kerrankin kunnon ruokajuhlat, tooodella pitkän kaavan kautta.

Kuva: WSOY

Kuva: WSOY

KAIKILLE AISTEILLE Tessa Kiros: Venetsia – ruokaa ja unelmia (WSOY, 2009)

Kuva: Kustantaja

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle