Jack Blackin yhtyeen kiertue peruttiin kohun nostattaneen kommentin seurauksena – bändin tulevaisuus on nyt varmistunut

Jack Black kommentoi yhtyeensä tulevaisuutta.

Yhdysvaltalainen rockduo Tenacious D, jonka muodostavat näyttelijä-muusikot Jack Black ja Kyle Gass, ajautui heinäkuussa kohun keskiöön Gassin lavalla laukoman Trump-kommentin myötä. Kohu johti Tenacious D:n kiertueen perumiseen, mutta Jack Black kommentoi nyttemmin, ettei usko yhtyeen tarinan olevan vielä ohi. 

Kohu sai alkunsa, kun Tenacious D esiintyi heinäkuun puolivälin tienoilla Sydneyssä osana Spicy Meatball Tour -kiertuettaan. Kyseinen päivä oli yhtyeen toisen jäsenen Kyle Gassin syntymäpäivä, ja Jack Black kehotti päivänsankaria esittämään toiveen.

– Älä missaa Trumpia ensi kerralla, Gass lausui viitaten päivää aiemmin tapahtuneeseen Donald Trumpin salamurhayritykseen.

Gassin kommentti herätti runsaasti vihaa ja kritiikkiä, ja australialainen senaattori Ralph Babet jopa vaati Gassin ja Blackin karkottamista Australiasta.

Jack Black kertoi tapahtuneen jälkeen Instagramissa peruvansa Tenacious D:n loppukiertueen kokonaan.

– Pitkän harkinnan jälkeen en enää pidä sopivana jatkaa Tenacious D:n kiertuetta, ja kaikki tulevaisuuden luovat suunnitelmat ovat nyt jäissä, hän kirjoitti tuolloin.

Nyt, vajaa kuukausi myöhemmin Jack Black kertoo Entertainment Tonightille, ettei yhtye aio laittaa pillejä pussiin lopullisesti.

– Rakastan Tenacious D:tä. Meidän oli pakko pitää tauko, mutta rakastan D:tä. Kaikki pitävät joskus taukoa. Me tulemme tekemään paluun, Jack Black kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat