Kohu paisuu: Trump-vitsillään raivoa nostattanut artisti sai lähtöpassit kykytoimiston listoilta

Kyle Gassin Trump-kommentti on poikinut jälleen uusia seurauksia.

Yhdysvaltalainen Greene Talent -kykytoimisto lopetti yhteistyön näyttelijä-muusikko Kyle Gassin kanssa tämän vitsailtua lavalla presidenttiehdokas Donald Trumpin salamurhayrityksestä. Gassin edustajana toiminut Michael Greene vahvisti New York Postille tiistaina, ettei enää työskentele Gassin kanssa.

Gass lausui kohua herättäneen vitsinsä hänen ja näyttelijä-muusikko Jack BlackinTenacious D -yhtyeen keikalla Australian Sydneyssä viime sunnuntaina. Konsertista kuvatulla somevideolla näkyy, että syntymäpäiväänsä viettäneelle Gassille tuodaan lavalle kakku samalla, kun Black laulaa tälle onnittelulaulua.

Laulun päätteeksi Black kehottaa kollegaansa esittämään toiveen.

– Älä missaa Trumpia ensi kerralla, Gass lausuu viitaten oletetusti päivää aiemmin tapahtuneeseen Donald Trumpin salamurhayritykseen.

Gassin Trump-kommentti on sittemmin herättänyt runsaasti raivoa ja sitä on kritisoitu kovin sanoin esimerkiksi viestipalvelu X:ssä. CNN ja The Guardian kertoivat aiemmin, että australialainen senaattori Ralph Babet vaati Gassin ja Blackin karkottamista Australiasta Gassin kommentin jälkeen. 

Gassin bänditoveri Jack Black tiedotti tiistaina jakamassaan Instagram-päivityksessä peruvansa Tenacious D:n loppukiertueen kokonaan.

– Olin ällikällä lyöty siitä, mitä sunnuntain esityksessä sanottiin. En koskaan hyväksyisi vihapuhetta tai rohkaisisi poliittiseen väkivaltaan missään muodossa. Pitkän harkinnan jälkeen en enää pidä sopivana jatkaa Tenacious D:n kiertuetta, ja kaikki tulevaisuuden luovat suunnitelmat ovat nyt jäissä. Olen kiitollinen faneille heidän tuestaan ​​ja ymmärryksestään, Jack Black kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Gass pyysi sanomisiaan anteeksi Instagramissa tiistaina. Hän kertoi heittonsa olleen improvisoitu ja kuvaili sitä "todella sopimattomaksi, vaaralliseksi ja kauheaksi virheeksi".

Lue myös:

    Uusimmat