Jalkapallotähti raivona – pormestarin lipsautus saattoi lapset vaaraan

Maalikooste: AC Milan - Lecce 2:59
Alvaro Morata maalasi Lecceä vastaan tällä kaudella.

AC Milanin hyökkääjä Alvaro Morata oli ostamassa asunnon Milanon läheltä, mutta pormestarin möläytys pakottaa hänet nyt muuttamaan suunnitelmiaan.

Italialaismedian mukaan Morata oli päättänyt ostaa talon Corbettasta, joka sijaitsee Milanin lähellä. Kaupungin pormestari Marco Ballardini oli asiasta niin tohkeissaan, että kiirehti julistamaan asian sosiaalisessa mediassa.

– Ei, tämä ei ole aprillipila. Mestari Alvaro Morata on Corbettan uusi asukkaamme, Ballardini sanoi Instagramissa.

– Olen valtava Inter-fani, mutta toivotan Moratan ilolla tervetulleeksi suureen perheeseemme.

Pormestarin paljastus ei ollut Moratan mieleen. Hän ilmaisi pettymyksensä julkaisuun ja toi esille, että se on hänen perheelleen turvallisuusuhka.

– Arvoisa herra pormestari, kiitos kun loukkasit yksityisyyttäni. Onneksi en omista vielä arvokasta kiinteistöä. Lapset ovat ainoat aarteeni, ja olet vaarantanut hedän turvallisuutensa, Morata kirjoitti.

Espanjalaistähti antoi vielä lisää tulikivenkatkuista palautetta pormestarille.

– Ajattelin, että Corbettan kunta voisi taata minulle tietyn yksityisyyden, mutta saankin huomata, että joudun vaihtamaan taloa välittömästi, koska et osaa käyttää sosiaalista mediaa ja taata asukkaidesi turvaa.

Morata siirtyi Milaniin heinäkuussa. Hän on tehnyt kuudessa ottelussa kaksi maalia. AC Milan on kuuden ottelun jälkeen Serie A:n kolmantena Napolin ja Juventuksen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat