Jälleen käsittämätöntä kiekkodraamaa Espoossa! Sekunteja kellossa, näin halli repesi liitoksistaan

Espoossa draamatakuu! Kiekko-Espoon ihmenousulle kruunu kolme sekuntia ennen päätössummeria 1:35

Kiekko-Espoo voitti viidennen Mestis-finaalin dramaattisten vaiheiden jälkeen keskiviikkona. 4–3-voittomaali syntyi vain kolme sekuntia ennen päätössummeria.

Voiton myötä ottelusarja on nyt tilanteessa 3–2 Kiekko-Espoon hyväksi. Joukkue järjesti melkoisen nousun keskiviikkoisen kiekkoiltaman kruunuksi.

Janne Kettunen vei Imatran Ketterän johtoon jo ottelun toisella minuutilla. Osuma tehtiin jalalla.

Mestis-finaalissa tulenarka tuomio heti kärkeen – tämä jalkamaali ei ollut potku 2:51

Vierasjoukkue nakutteli 3–0-johdon 24 minuutissa. Neljättä finaalia isännöineet espoolaiset aloittivat kirinsä kolme minuuttia ennen toisen erän päätöstä.

Kolmanteen erään siirryttiin Ketterän 3–1-johtoasemassa. Aleksi Matinmikko toi Espoon maalin päähän parin minuutin pelin jälkeen.

Espoon Metro Areena tutisi liitoksistaan kuusi minuuttia ennen päätössummeria, kun Joona Tamminen toi kotijoukkueen tasoihin.

Liitokset pettivät lopullisesti ajassa 59:57, kun kolmannessa finaaliottelussa epäonnensoturiksi päätynyt Sakari Turtiainen laakaisi pikkumustan kohti maalia. Arttu Tuomaala ohjasi laatan verkkoon ja Kiekko-Espoon väkevä nousu oli valmis.

Katso Metro Areenaa vavisuttanut osuma pääkuvan videolta!

Mestiksen mestaruus on perjantaina katkolla Imatralla.

Omaa verkkoa heiluttaneesta puolustajasta tuli juhlittu sankari – laukaus sisään sekunteja ennen päätöstä 0:14
Joukkuetoverit innostuivat Sakari Turtiaisen onnistumisesta keskiviikkona.

Juttua korjattu klo 21.34: Sakari Turtiaisen epäonninen oma maali syntyi kolmannessa ottelussa, ei neljännessä.