James Middleton jakoi liikuttavan postauksen syöpädiagnoosin saaneelle siskolleen prinsessa Catherinelle – sisarukset ennennäkemättömässä lapsuuskuvassa

Prinsessa Catherine kertoo saaneensa syöpädiagnoosin 2:20
Videolla prinsessa Catherine kertoo saamastaan syöpädiagnoosista.

James Middleton jakoi Instagramiin siskolleen prinsessa Catherinelle osoitetun postauksen.

Prinsessa Catherinen veli James Middleton julkaisi Instagram-tilillään koskettavan postauksen sen jälkeen, kun julkisuudessa oli kerrottu Catherinen syöpädiagnoosista. Jamesin postaamassa, ennennäkemättömässä lapsuuskuvassa Catherine ja James poseeraavat vieretysten. Kuvan yhteyteen on kirjoitettu kaunis teksti.

– Olemme vuosien aikana ylittäneet useita vuoria yhdessä. Perheenä ylitämme myös tämän kanssasi, vapaasti suomennetussa tekstissä lukee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Julkaisu on kerännyt tuhansia kommentteja.

– Kuinka ihana viesti siskollesi. Lähetän paljon rakkautta sinulle ja perheellesi.

– Catherine on niin onnekas, että hänellä on niin upea ja kannustava perhe. Me kaikki rukoilemme siskosi ja koko perheenne puolesta.

– Tämä on niin herttaista, James. Toivon kaikkea hyvää kauniille perheellesi. Catherine on vahva, hän pärjää! 

James Middleton vieraili viime heinäkuussa Good Morning Britain -tv-ohjelman haastattelussa, jossa hän puhui muun muassa siskostaan sekä tämän roolista osana brittihovia.

– Hän on siskoni, ja olen äärimmäisen ylpeä ja aina hämmästynyt siitä, kuinka paljon asioita hän tekeekään. Nähdessäni hänen kukoistavan roolissaan, olen niin ylpeä hänestä, Middleton sanoi haastattelussa.

Middleton antoi siskolleen tunnustusta myös siitä, että tämä auttoi häntä aikoinaan puhumaan ääneen mielenterveydestään. Nykyisin Middleton puhuu julkisesti mielenterveydestä ja hyvinvoinnista.

Prinsessa Catherinen ja prinssi Williamin  yhteisellä Instagram-tilillä julkaistiin perjantaina 22. maaliskuuta video, jolla Catherine kertoi saaneensa syöpädiagnoosin tammikuussa ja käyvänsä tällä hetkellä ennaltaehkäisevässä kemoterapiassa.

Videolla Catherine sanoo, että hänelle tammikuussa tehty leikkaus oli onnistunut, mutta operaation jälkeen tehdyistä testeistä paljastui syöpä.

– Tämä tuli tietysti hirvittävän suurena shokkina. Minä ja William olemme tehneet kaikkemme voidaksemme käsitellä tämän yksityisesti nuoren perheemme takia. Kuten voitte kuvitella, se on vienyt aikaa. Minulta on vienyt aikaa parantua massiivisesta leikkauksestani voidakseni aloittaa hoidot. Mutta erityisesti meiltä on vienyt aikaa se, että olemme pystyneet selittämään kaiken Georgelle, Charlottelle  sekä Louisille  tavalla, joka on heille sopiva ja vakuutella heille, että tulen vielä olemaan kunnossa. 

Brittihovi tiedotti tammikuun puolivälissä, että Catherinelle oli tehty onnistunut vatsan alueen leikkaus, jonka syytä ei tarkennettu. Tuolloin prinsessan kerrottiin olevan sairauslomalla ainakin pääsiäiseen asti. Ennen perjantaina 22. maaliskuuta julkaistua videota Catherinen terveydentilasta tihkui hyvin vähän tietoa, mikä sai spekulaatiot sekä salaliittoteoriat valloilleen. 

Lue myös:

    Uusimmat