"Jättäkää vaimoni ulos" – Saksan ex-maajoukkuepelaajan paluussa ikävä episodi

Saksan entinen maajoukkuejalkapalloilija Max Kruse, 36, pelasi sunnuntaina ensimmäisen ottelunsa neljän kuukauden takaisen lopettamisilmoituksensa jälkeen. Hänelle jäi kuitenkin paha maku katsomohuuteluista.

Huippuhyökkääjä Kruse ilmoitti ammattilaisuransa päätöksestä 130 päivää ennen kuin hän debytoi sunnuntaina saksalaisen BSV Al-Dersimsporin kakkosjoukkueessa. Kruse tarjoili maalisyötön 1–1-tasapelissä Saksan yhdeksännen sarjaportaan ottelussa Spandauer Kickers III:n joukkuetta vastaan. 

Kruse joutui ottelun jälkeen puuttumaan kuitenkin kielenkäyttöön katsomossa. Mies avautui asiasta maanantaina Instagramissa.

– Tiedän, että roskapuhe on osa tätä kentällä ja sen ulkopuolella. Mutta jättäkää vaimoni ulos siitä! Hän oli eilen kannustamassa ja tukemassa minua, ja osa faneista lauloi "fuck Dilara", Kruse sanoi.

Mies ei ollut itse kuullut tätä kentällä, mutta hänen vaimonsa näytti siitä videoita pelin jälkeen.

Kruse korosti, että hänelle itselleen sopii huudella rumiakin, mutta siinä menee raja.

– Jos huudat "fuck Max" tai mitä ikinä, se on minulle ok, mutta vaimoni loukkaaminen ja halu ottaa sen jälkeen kuvia kanssani... jos hän olisi kertonut siitä minulle juuri silloin, tämä ei olisi varmasti mennyt niin pitkälle.

Ex-tähti

Kruse pelasi urallaan 14 ottelua Saksan A-maajoukkueessa. Hän edusti ennen lopettamistaan viime vuonna SC Paderbornia.

Bundesliigassa Kruse on pelannut urallaan yli 300 ottelua Wolfsburgissa, Union Berlinissä, Werder Bremenissä, Borussia Mönchengladbachissa, Freiburgissa ja St. Paulissa.

Max ja Dilara Kruse menivät naimisiin vuonna 2021. He ovat seurustelleet vuodesta 2020 lähtien.

Lue myös:

    Uusimmat