Saksan ex-maajoukkuemieheltä ronski väite: putosi kahdesti arvokisoista seksiseikkailujen takia

Saksalainen entinen maajoukkuejalkapalloilija Max Kruse väittää, että hän jäi rannalle kaksista aikuisten arvokisoista seksiseikkailujensa takia. Der Spiegelin mukaan Kruse kertoi asiasta Sat.1 -kanavan julkkisohjelmassa Promi Big Brother, jossa hän esiintyy.

Kesän 2014 MM-kisojen edellä Krusea pidettiin varteenotettavana ehdokkaana Saksan maajoukkueen keskikentälle, sillä edellisellä kaudella hän oli takonut Saksan liigassa kaksitoista maalia ja syöttänyt yksitoista. Päävalmentaja Joachim Löw sivuutti kuitenkin Krusen.

Krusen mukaan Löw ei sulattanut hänen toimintaansa marraskuussa 2013 Lontoossa Englantia vastaan pelatun maaottelun yhteydessä. Kruse kertoi tilanneensa seuralaispalvelusta naisen hotellihuoneeseensa, mutta apuvalmentaja Hansi Flick huomasi sen. Viisi minuuttia myöhemmin Flick ja joukkueenjohtaja Oliver Bierhoff koputtivat Krusen ovelle ja vaativat pelaajaa lähettämään vierailijan pois.

Tapauksen jälkeen päävalmentaja Löw ei pitkään aikaan nimennyt Krusea maajoukkueeseen.

Ennen kesän 2016 EM-kisoja Kruse oli päässyt takaisin maajoukkueeseen, mutta arvokisoihin hän ei päässyt tälläkään kertaa. Krusen oman käsityksen mukaan syynä oli se, että hän oli kehuskellut ystäväpiirissään olleensa seksisuhteessa naisen kanssa, joka oli mukana Saksassa televisiossa tuolloin pyörineessä Der Bachelor eli Unelmien poikamies -sarjassa.

Krusen puheet levisivät kulovalkean tavoin. Samaan syssyyn tuli julkisuuteen tieto, että Kruse oli hukannut 75 000 euroa matkustaessaan taksissa. Krusen mukaan hän keskusteli skandaaleista Löwin kanssa, joka aluksi oli valmis katsomaan niitä läpi sormien. Päävalmentaja pyörsi kuitenkin kantansa sen jälkeen kun hän oli joutunut sanaharkkaan Bild-lehden toimittajan kanssa.

– Minulla ei ole ongelmia seisoa sen takana, mitä olen tehnyt menneisyydessäni. Tärkeintä elämässä on, että osaa nauraa itselleen ja pystyy nauramaan muiden kanssa, Kruse kuittasi menetetyt mahdollisuutensa.

Lue myös:

    Uusimmat