Jennifer Lopez ei kadu hänen ja Ben Affleckin rakkaustarinaa: "Ei tarkoita, etteikö se melkein tehnyt minusta loppua"

Artisti Jennifer Lopez on kertonut hänen ja Ben Affleckin eron jälkeen siitä, miten hänen on löydettävä onnellisuus itsestään. 

Artisti Jennifer Lopez, 55, haki avioeroa näyttelijä Ben Affleckista, 52, 20. elokuuta. 

Lopez kertoo Interviewin 9. lokakuuta julkaistussa jutussa vuodestaan, jolloin hänen koko maailmansa räjähti, ja siitä, miten näkökulman muutoksensa johti hänen ja Affleckin eroon. 

– Sinun täytyy olla kokonainen, jos haluat jotain, mikä on kokonaisempaa. Sinun täytyy olla hyvä omana itsenäsi. Luulin oppineeni sen, mutta en oppinutkaan. Ja sitten tänä kesänä minun oli pakko sanoa, että minun täytyy lähteä ja olla omillani. Haluan todistaa itselleni, että pystyn siihen, Lopez kertoi koomikko Nikki Glaserille Interviewin haastattelussa. 

Lopez ei maininnut ex-miestään Affleckia nimeltä, mutta kertoi, ettei suhteessa oleminen määrittele häntä. 

– En voi etsiä onnea muista ihmisistä. Minulla on oltava onnellisuus itsessäni, Lopez sanoi. 

Tällä hetkellä Lopez ei ole kiinnostunut romanssista, vaan ennemminkin vapaudestaan. 

– Tämä on juuri se paikka, jossa minun piti olla, jotta pääsen sinne, minne haluan mennä, Lopez jatkoi. 

Mutta huolimatta tuskasta, joka aiheutui hänen erostaan Affleckista, hän ei kadu heidän rakkaustarinaansa.

– En sekuntiakaan. Se ei tarkoita, etteikö se melkein tehnyt minusta loppua. Se lähes teki. Mutta nyt, sen toisella puolella, ajattelen itsekseni, että hitto, juuri sitä minä tarvitsin, Lopez kertoi. 

Lopez on 16-vuotiaiden kaksosten Maxin ja Emmen vanhempi ex-miehensä Marc Anthonyn kanssa, ja hän on iloinen, että perui kiertueensa ja antoi aikaa lapsilleen. 

– Olin niin järkyttynyt siitä, että tuotin kenellekään pettymyksen, mutta minun piti vain olla lasteni ja itseni kanssa ja todella kaivaa syvältä asioita, joita elämässäni tapahtui. Ja olen iloinen, että tein niin, sillä se oli minulle todella vaikeaa aikaa. Luultavasti elämäni vaikeinta aikaa, mutta se oli myös parasta aikaa, koska sain tehdä työtä itseni eteen, Lopez kertoi. 

Hän aikoo kuitenkin palata pian takaisin esiintymisen pariin lavalle ja heiluttaa takapuoltaan ”nopeammin kuin arvaattekaan”. 

Neljäs avioero

Lopez ja Affleck olivat kihloissa 2000-luvun alussa. He kuitenkin erosivat tuolloin ja elvyttivät suhteensa uudelleen vuonna 2021. Naimisiin pari päätyi vuonna 2022. 

Lopez jätti avioerohakemuksen 20. elokuuta 2024, milloin tuli kuluneeksi kaksi vuotta heidän hääjuhlistaan. 

Lopezin avioliitto Affleckin kanssa oli hänen neljäs liittonsa. Aiemmin hän oli naimisissa vuosina 1997–1998 malli-hovimestari Ojani Noan kanssa ennen kuin meni naimisiin Cris Juddin kanssa 29. syyskuuta 2001. Lopez jätti avioerohakemuksen Juddista heinäkuussa 2002, ja avioero saatiin päätökseen seuraavaan tammikuuhun mennessä.

Artisti meni naimisiin laulaja-lauluntekijä Anthonyn kanssa yksityisessä seremoniassa kesäkuussa 2004. Kaksoset syntyivät helmikuussa 2008. Lopez ja Anthony erosivat heinäkuussa 2011, mutta avioero saatiin päätökseen vasta kesäkuussa 2014.

Lue myös:

    Uusimmat