Lähde: Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin avioliitto alkoi rakoilla jo häämatkalla

Jennifer Lopez haki avioeroa Ben Affleckista kahden vuoden avioliiton jälkeen 20. elokuuta.

Lähde kertoo Page Sixille näyttelijä Ben Affleckin ja laulaja Jennifer Lopezin parisuhdeongelmien alkaneen jo parin häämatkan aikana Como-järvellä Italiassa. 

Ex-pari vietti hääjuhlaansa Georgiassa elokuussa 2022, mutta meni naimisiin Las Vegasissa jo heinäkuussa 2022. Lopez haki avioeroa Affleckista kahden vuoden avioliiton jälkeen 20. elokuuta 2024.

Pariskunta bongattiin matkan aikana useasti. Lähteen mukaan Affleck ei pitänyt kameroista, jotka seurasivat tuoretta avioparia matkan aikana.

– Hän (Affleck) ei ollut tyytyväinen siihen, että paparazzit seurasivat heitä. Hän (Lopez) on kansainvälinen supertähti, ja Ben käyttäytyi kuin se olisi ollut yllätys, että heitä seurattiin ympäriinsä, lähde toteaa.

– Kun he eivät olleet kameroiden edessä, he tuskin puhuivat toisilleen. Ben myi itsensä Lopezille muuttuneena miehenä, ja muutos kesti hyvin vähän aikaa, lähde jatkaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Toinen lähde mainitsi Affleckin tulleen toisiin ajatuksiin pariskunnan uudelleen syttyneestä rakkaudesta, kun miehen päihteettömyys alkoi tulla osaksi arkea. Affleck on ollut avoin päihdeongelmastaan. Mies kävi viimeksi vierotuksessa vuonna 2018.

Lähteen mukaan parin romanssi alkoi kuihtua kasaan Affleckin sopeuduttua päihteettömään elämäänsä. Näyttelijä alkoi kaipaamaan enemmän yksityisyyttä, eikä pystynyt enää kestämään Lopezin kuuluisuutta ja kaikkea draamaa, mitä siihen liittyy. 

Lähteet kertoivat aikaisemmin Affleckin välittäneen yhä Lopezin tunteista heidän parisuhteensa tultua päätökseensä keväällä. Affleckin sanottiin olevan erittäin suojeleva vaimoaan kohtaan, mikä vaikutti hänen päätökseensä pitkittää avioerohakemuksen tekemistä.

Lähde kertoi aikaisemmin, että Lopez on raivoissaan Affleckille. 

– Affleck on nöyryyttänyt häntä. Affleck oli se, joka  alun perin ehdotti heidän palaavaan yhteen. Se oli Lopezille tärkeää, sillä Affleck oli hänen elämänsä rakkaus, lähde kertoi aikaisemmin.

Lue myös:

    Uusimmat