Jesse Jorosella murheellinen ilta

Jesse Jorosen ja Joel Pohjanpalon edustaman Venezian tie jalkapallon Italian cupissa nousi pystyyn heti ensimmäisessä ottelussa, kun venetsialaisseura taipui sunnuntaina Brescialle maalein 3–1.

Brescian kotikentällä pelattu ottelu lähti vierasjoukkueen kannalta nopeasti väärille urille, kun Gennaro Borrelli onnistui ohittamaan Jorosen jo ottelun 14. minuutilla.

Jorosen ilta synkkeni toisella jaksolla, kun Giacomo Olzer laittoi pallon suomalaisvahdin selän taakse kahteen otteeseen. Jay Idzesin 89. minuutilla iskemä 3–1-kavennusmaali jäi Venezialle auttamatta laihaksi lohduksi.

Pohjanpalo ei ollut sunnuntaina kokoonpanossa, sillä hän loukkasi takareittään elokuun alussa hollantilaisseura Utrechtia vastaan käydyssä harjoituspelissä. Jalkapallotoimittaja Gianluca Di Marzion mukaan suomalaishyökkääjän kärsimä vamma ei kuitenkaan ole vakava.

Venezia nousi viime kauden päätteeksi Italian pääsarjaan Serie A:han. Sarjan kausi polkaistaan käyntiin lauantaina 17. elokuuta.