Johanna Puhakka ja Sara Parikka kertovat podcastissa, toivovatko vielä perheenlisäystä

Johanna Puhakka ja Sara Parikka puhuvat uudessa podcast-jaksossaan muun muassa vanhemmuudesta.

Johanna Puhakka ja Sara Parikka vastailevat Papupata-podcastinsa tuoreessa jaksossa kuuntelijoidensa lähettämiin kysymyksiin, joista yksi koskee lapsilukua. Puhakka ja hänen kumppaninsa Samuel Glassar saivat hiljattain kaksospojat, ja Parikalla ja hänen puolisollaan Mikko Parikalla on puolestaan kolme tytärtä.

Parikka kertoo veikkaavansa, että heidän perheensä on nyt "valmis" eli lapsiluku täynnä. Puhakan mukaan hänen kumppaninsa on puolestaan jo väläytellyt puheissaan kolmatta lasta.

– Minä olen sanonut, että hold up! Nyt chillisti. Katsotaan nyt ensin nämä kaksi. Ja voihan olla, että kun tulee kaksi kerrallaan, että mitä se sitten tuo mukanaan. Tuleeko enemmän kisaväsymystä, vai että "Ihanaa, lisää porukkaa"? Puhakka pohtii.

Puhakka sanoo tulevansa itse perheestä, jossa on kolme lasta, ja se on hänen mielestään ollut ihanaa. Hän toteaa lapsilukuun viitaten, että vielä on paha sanoa mitään, mutta lisää, että kolme on hänen mielestään kiva luku.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Puhakalta myös kysyttiin, kuinka kauan hän ja Glassar yrittivät lasta ennen hänen raskautumistaan.  

– Minua vähän ehkä jännittää sanoa tämä, koska tiedän, että on paljon ihmisiä, jotka kamppailevat näiden asioiden kanssa. Mutta totuus kuitenkin on se, että (raskauduin) heti, Meillä kävi tosi ihana tuuri, että siinä vaiheessa, kun ryhdyimme yrittämään, niin asiat menivät siten, että tulin ensimmäisestä kierrosta raskaaksi, Puhakka sanoo.

Puhakka kertoo jännittäneensä etukäteen sitä, jos raskautuminen veisikin paljon aikaa ja miten hän siihen reagoisi. Hän on kuullut esimerkiksi tuttujensa kokemuksia siitä, ettei raskautuminen ole aina tapahtunut nopeasti. 

– Kun kaikki tapahtui niin nopeasti, niin vaikka se on ihanaa, tuli vähän semmoinen olo, että voiko tämä tapahtua näin. Olin itsekin ajatellut, että tässä voi mennä vuosi tai puolitoista vuotta, että on hyvä alkaa yrittämään ajoissa. Sitten kun se tapahtuikin todella nopeasti, niin se myös tuntui siltä, että voiko tämä olla, eikä siihen aluksi uskaltanut kauheasti edes luottaa, koska tuli olo, että mitä vain voi käydä, hän kertoo. 

Puhakan ja Glassarin poikavauvat syntyivät 25. heinäkuuta. Pari kertoi maaliskuussa odottavansa perheenlisäystä. 

Lue myös:

    Uusimmat