Jokerien liike käynnisti huhumyllyn Valtteri Filppulan sensaatiopaluusta – näin kommentoi seurapomo

Helsingin Jokerit aloittaa Mestis-kautensa syyskuun 14. päivä vierasottelulla Kiekko-Vantaata vastaan. Joukkueen odotetaan vielä vahvistuvan, ja tärkein huhuissa viihtyvä nimi on seurahistorian merkittäviin pelaajiin lukeutuva Valtteri Filppula.

40-vuotias Filppula on EVU:n kasvatti, joka saapui Jokereihin 16-vuotiaana. Narripaidassa liigatason läpimurron tehnyt Filppula suuntasi NHL:ään vuonna 2005, jossa hän voitti Detroitin paidassa Stanley Cupin vuonna 2008. Viimeiset vuodet kevään 2022 kultaleijonakapteeni on kiekkoillut sveitsiläisessä Geneve-Servettessä.

Filppula kiekkoili Jokereissa myös NHL:n ollessa työsulussa kaudella 2012-2013. Tuolloin 16 ottelussa syntyi kuusi maalia ja yhdeksän syöttöpistettä. 

Spekulaatiot Filppulan paluusta yltyivät, kun Jokereiden tähtipelaajiin viime kaudella lukeutunut Leevi Lemberg vaihtoi pelinumeronsa Filppulalle tutusta 51:stä 61:een.

Jokereiden puheenjohtaja Mikko Saarni pysyy toistaiseksi asian suhteen vaiteliaana.

– Fanien kuuluu unelmoida, ja me tiedotamme sitten, jos aiheesta on lisää tiedotettavaa. Kuulin tästä (kannattajien huhumyllystä) myös. Ei kuitenkaan ole mitään kommentoitavaa toistaseksi, Saarni pyöritteli MTV Urheilulle.

Onko keskusteluja Filppulan kanssa käyty?

– No kyllähän me keskustelemme paljonkin eri pelaajien kanssa... Ja käydään keskusteluita... Mutta katsotaan mitä tapahtuu.

Et siis kuitenkaan sulje mitään pois?

– En. Ei suljeta mitään pois, mutta ei kommentoidakaan sen enempää.

 

Lue myös:

    Uusimmat