Jori Lehterältä kylmänviileä tokaisu Valtteri Filppula -uteluihin – "Aikuinen mies"

Suomen ainoa kolmen kullan kerholainen Valtteri Filppula, 40, palaa Jokereihin. Filppulan ystävä, HIFK-tähti Jori Lehterä ei ole lainkaan yllättynyt siitä, että Filppula päätti jatkaa vielä uraansa.

Filppula edustaa tulevalla kaudella Mestiksessä pelaavaa Jokereita. Hän kantoi edellisen kerran narrinuttua yllään kaudella 2012–13, kun NHL oli syksyn ajan pysähdyksissä työsulun takia.

Filppula on ainut suomalaispelaaja, joka kuuluu niin sanottuun kolmen kullan kerhoon. Hänen nimensä liitettiin klubin jäsenyyslistalle keväällä 2022, kun Filppula voitti Suomen kanssa maailmanmestaruuden Tampereella.

Filppula oli aiemmin samana keväänä mukana Suomen olympiakultajoukkueessa Kiinan Pekingissä. Stanley Cupin hän voitti kesällä 2008 Detroit Red Wingsin kanssa.

Kokeneen keskushyökkääjän Jokerit-paluuta ehdittiin huhuta tovin ajan. Asialle tuli sinetti tänään maanantaina Helsingissä järjestetyssä tiedotustilaisuudessa.

Filppulan ystävä ja tämän entinen joukkuetoveri Jori Lehterä osasi odottaa 40-vuotiaalta hyökkääjältä uran jatkopäätöstä.

– Minun mielestäni hänellä on vielä paljon pelivuosia jäljellä. Ei tuo mikään ihme ole. Se on aika peluri – mitä muutakaan se tekisi, Lehterä toteaa virnistyksen kera MTV Urheilulle.

Filppulan kohdalla pinnalle nousi myös mahdollisuus, missä hän olisi liittynyt Lehterän seuraksi HIFK:hon. Tämä jäi kuitenkin pelkän spekulaation ja leikittelyn saralle, kuten Lehterän aihevastauksesta voi tulkita.

Koititko houkutella häntä eli Filppulaa HIFK:hon, Jori Lehterä?

– En mää! Se on aikuinen mies, se saa tehdä omat päätöksensä, Lehterä toteaa kylmänviileästi, toki, jälleen virneen kera.

Lue myös:

    Uusimmat