Valvontakamera tallensi Jon Bon Jovin sankariteon – pelasti naisen sillan reunalta

Bon Jovi -rockyhtyeen keulakuvana tunnettu muusikko Jon Bon Jovi keskusteli sillan reunalla seisovalle naiselle ja sai tämän turvallisempaan paikkaan. 

Bon Jovi -yhtyeen keulakuva Jon Bon Jovi, 62, oli kuvaamassa musiikkivideota tiistaina 10. syyskuuta, kun hän auttoi naisen sillan reunalta Nashvillessä. Silta oli tapahtumahetkellä avoinna yleisölle.

Keskiviikkona 11. syyskuuta Metropolitan Nashvillen poliisilaitos jakoi valvontakamerakuvaa John Seigenthalerin jalankulkusillalta. Valvontakamerakuvassa näkyy, miten muusikko lähestyy sillan reunalla seisovaa naista. 

Muutaman minuutin keskustelun jälkeen Bon Jovi ja toinen nainen auttoivat naista pääsemään turvallisempaan kohtaan sillalla. Bon Jovi jatkoi puhumista kriisissä olevan naisen kanssa ennen kuin he kävelevät yhdessä pois alueelta.

– Kunnia Jon Bon Joville ja hänen tiimilleen, kun autoitte naista Seigenthalerin kävelysillalla tiistai-ltana. Bon Jovi auttoi suostuttelemaan naisen tulemaan alas reunalta turvaan Cumberland-joen yllä, Metropolitan Nashvillen poliisilaitos kertoi X:ssä julkaistussa viestissä.

– Tarvitaan meitä kaikkia pitämään toisemme turvassa, MNPD:n poliisipäällikkö John Drake lisäsi X-viestiin.

People ei tavoittanut Bon Jovin edustajaa kommentoimaan asiaa.

Peoplen mukaan Bon Jovin säätiö, eli JBJ Soul Foundation, auttaa kaikenlaisissa kriisissä olevia ihmisiä, kuten nälänhädästä tai kodittomuudesta kärsiviä, joten Bon Jovilla on laaja koulutus kriisissä olevien ihmisten puhuttelussa. 

Helmikuussa Bon Jovi palkittiin MusiCaresin vuoden henkilönä hyväntekeväisyystyöstään.

Bon Jovi -yhtyeen viimeisin albumi Forever julkaistiin kesäkuussa.

Lähde: People

Näin haet apua itsellesi tai läheisellesi

Jos sinulla on itsetuhoisia ajatuksia tai olet huolissasi läheisestäsi, voit soittaa MIELI ry:n ylläpitämään MIELI Kriisipuhelimeen 09 2525 0111 (auki 24/7) tai kirjoittaa MIELI Kriisichattiin tai MIELI Tukisuhteisiin Tukinetissa.

Akuutissa tapauksissa tulee ottaa yhteyttä hätäkeskukseen numeroon 112.

Lue myös:

    Uusimmat