Jonne Virtanen päästeli taas höyryjä – halveerasi huippujoukkuetta kommenteillaan

Haastattelu: TUTO Hockey - IPK, Jonne Virtanen( TUTO Hockey) 3:05
Jonne Virtanen päästeli palautetta: haukkui sarjakärkeä uimahyppyseuraksi

Liigalisenssihakemuksensa kanssa kulisseissa puuhaileva TUTO Hockey kaatoi torstaina Mestiksen sarjakärjen IPK:n näyttävästi 6–2. Ottelun jälkeen turkulaisten sanavalmis päävalmentaja Jonne Virtanen päästeli palautetta vastustajaleirin suuntaan.

– Yleisö saa koko rahalla. Saa nähdä jäkispelin ja sitten tulee myös tuo Iisalmen uimahyppyseura tänne seuraksi, Virtanen pamautti.

Marko Tuomaisen valmentama IPK on ollut syksyn aikana Mestiksen ylivoimainen ykkönen runkosarjassa. Virtasen TUTOn murskavoittoa voidaan pitää yllätyksenä. 

Virtasen haastattelu katsottavissa pääkuvan videolla.

Jonne Virtasen mielestä Mestis-kärki syyllistyi filmaamiseen. 

– Tätä on nyt kaksi peliä tässä katsottu. Tämähän on sarjassa ihan tiedossa. Jos joku luistelee kaksi metriä lähempää, niin kapteenin johdolla kaverit kaatuilee ja hyppii miten sattuu. 

Kolmannen peräkkäisen voittonsa ottanut TUTO on vaisun alkukauden jälkeen noussut jo sarjakutoseksi. 

Virtanen kiitteli omiensa otteita ja viittasi myös taannoiseen järjestämäänsä tavarasateeseen

– Äijäthän sai siitä kiukkua. Se oli viimeksi sama täällä. Nyt oli hyvä, että meni näin, että mun ei tarvinnut heitellä juomapulloja ja papereita. Äijät hoiti pelaamisen kautta tuon. 

Mielipiteitään suoraan viestivä Virtanen sai aiemman toimitsijakieltonsa päälle 1000 euron sakot MTV Urheilulle antamistaan kommenteista, joissa hän arvosteli Mestiksen tuomaritoimintaa.

Lue myös:

    Uusimmat