Jukka Haapalainen TTK-tuomareiden roolista erikoisjaksossa: "Asettaa meillekin haasteen"

Hänen suorituksen Jukka Haapalainen nostaa esiin TTK-jaksosta 1:56
Katso Jukka Haapalaisen haastattelu videolta!

Jukka Haapalainen summasi Tanssii Tähtien Kanssa -jakson MTV Uutisten haastattelussa.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman kauden kahdeksannessa livelähetyksessä tehtiin hyvää ja tanssittiin Roosa nauha -teemalla.  

TTK-tuomari Jukka Haapalainen saapui kertomaan mietteitään MTV Uutisille sunnuntaina heti suoran lähetyksen päätteeksi. 

Erikoisjaksossa nähtiin tähtiparien esitysten lisäksi useita musiikkivieraita sekä niiden ihmisten tarinoita, joita syöpä on tavalla tai toisella koskettanut. 

– Luulen, että tämä on tanssijoillekin vähän sellainen kaksijakoinen asia. Kaikki haluavat olla hirveän voimakkaasti olla mukana auttamassa tätä hyvää asiaa, se kilpailu itsessään ikään kuin jää vähän taka-alalle – niin kuin sen kuuluukin. Tähti on syöpätutkimus ja nämä upeat selviytyjät, ja myös ne ihmiset, jotka kärsivät syövästä. He ovat keskiössä, Haapalainen kuvailee. 

– Tanssin rooli on se auttajan rooli. Tuodaan tanssin ilosanoman kautta apua myös kaikille niille, jotka sitä tarvitsee. 

Tuomareiden rooli on Haapalaisen mukaan myös erikoisjaksossa haastavampi. 

– Kaikki hyvällä tahdolla tekevät omat numeronsa auttaakseen tätä hyvää aihetta ja hyväntekeväisyyttä. Silloin se asettaa meillekin sellaisen haasteen, ettemme halua olla ankaria – tai pahansuopaisuutta, tai huonoa tahtoa osoittavia henkilöitä.  

– Toki meidän tehtäväämme kuuluu tässäkin jaksossa näyttää se, kuka onnistuu parhaiten ja kuka ei välttämättä onnistu niin hyvin. Tottakai pystymme sen pisteytyksellämme tuomaan esille.

Hän nostaa tähtiparien esityksistä esiin Gogi Mavromichalisin ja tähtiopettaja Kia Lehmuskoskeni räiskyvän cha cha chan. 

– Oli aivan loistava aloitus. Semmoinen räiskyvä juhla tälle asialle. Lisäksi hänen tanssitaitonsa on kehittynyt niin valtavasti ihan viimeistenkin viikkojen aikana, Haapalainen sanoi. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat