Julkisuudesta kadonnut Aku Hirviniemi tekee paluun keikkalavoille

Näyttelijä Aku Hirviniemellä on kaksi komediakeikkaa marraskuussa Röykkä Resortissa. 

Julkisuutta vuoden 2023 lopusta asti vältellyt näyttelijä Aku Hirviniemi näyttää tekevän paluun esiintymisen pariin, sillä hänellä on 8.–9. marraskuuta kaksi komediailtaa Röykkä Resortin Metsäklubilla Nurmijärvellä. 

Esitykset ovat K18, ja lavalla nähdään muun muassa Putouksesta  tutut hahmot Usko Eevertti Luttinen, Marja Tyrni ja Timo Harjakainen. 

Hirviniemi on pysytellyt pois julkisuudesta sen jälkeen, kun hän oli loppuvuonna 2023 tiuhaan otsikoissa niin kutsutun seksiviestikohun myötä. Tuolloin useat mediat uutisoivat Hirviniemen lähetelleen vuosien aikana lukuisia epäasiallisia, seksuaalissävytteisiä viestejä naisille. Lisäksi uutisoitiin hänen epäasiallisesta käytöksestään Olen Julkkis…Päästäkää Minut Pois! -ohjelman illanvietoissa.

Marraskuussa 2023 Hirviniemi pyysi lähettämiään viestejä anteeksi Instagramissa. 

– Olen tehnyt virheitä, joita kadun. Pyydän anteeksi kaikilta, joita toimintani on loukannut. Erityisesti Sonjalta (Kailassaari) ja muilta läheisiltäni, joille käytökseni on ollut nöyryyttävää, Hirviniemi kirjoitti tuolloin. 

– Olen hakenut ammattiapua ja sitoutunut jo aloittamaani hoitoon, jotta vastaava ei enää koskaan toistuisi, Hirviniemi jatkoi tuolloin. 

Lue myös:

    Uusimmat