Julkisuudesta kadonnut Aku Hirviniemi teki uuden aluevaltauksen

Aku Hirviniemi perusti uuden yrityksen.

Näyttelijä Aku Hirviniemi on pistänyt pystyyn uuden yrityksen, joka kantaa nimeä Helsingin kello ja kulta Oy. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Hirviniemen Helsingin kello ja kulta Oy -yrityksen toimiala on kultasepänteosten ja kellojen vähittäiskauppa. Yritys on perustettu 4. heinäkuuta 2024 ja Hirviniemi on sen hallituksen ainoa varsinainen jäsen.

Helsingin kello ja kulta Oy -yrityksensä lisäksi Hirviniemellä on Donald Moosecape Oy -yritys, jonka toimiala on esittäviä taiteita palveleva toiminta. Donald Moosecapen liikevaihto oli viime vuonna 285 000 euroa. 

Hirviniemen ja näyttelijä-juontaja Janne Katajan vuonna 2002 perustama tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy hakeutui keväällä konkurssiin. Hirviniemi erosi tuotantoyhtiön hallituksesta viime vuonna. 

Hirviniemi on pysytellyt pois julkisuudesta sen jälkeen, kun hän oli loppuvuonna 2023 tiuhaan otsikoissa niin kutsutun seksiviestikohun myötä. Tuolloin useat mediat uutisoivat Hirviniemen lähetelleen vuosien aikana lukuisia epäasiallisia, seksuaalissävytteisiä viestejä naisille. Lisäksi uutisoitiin hänen epäasiallisesta käytöksestään Olen Julkkis…Päästäkää Minut Pois! -ohjelman illanvietoissa.

Lue myös:

    Uusimmat