Juontaja Emma Karasjoki mursi jalkansa: "Tapahtui tosi paskaan kohtaan"

Juontaja Emma Karasjoelle sattui onnettomuus, jonka seurauksena hän joutui viikoiksi sairauslomalle.

Toimittaja-juontaja Emma Karasjoki kertoi 16. tammikuuta Instagramissa olleensa pelaamassa 13. tammikuuta jääkiekkoa ulkojäillä ja juuri paria minuuttia ennen lopettamista hän otti yhteen kaverinsa kanssa. 

– Ja se oli sitten siinä. Päivystykseen ja diagnoosina pohjeluun murtuma. Hyvät uutiset on, että leikkausta ei tarvitse, ja noin neljän viikon jälkeen pitäisi päästä pikkuhiljaa liikkeelle ilman kipsiä, mutta tämä on mulle henkilökohtaisesti ihan helvetin kova pala ja tapahtui tosi paskaan kohtaan, Karasjoki kirjoitti. 

Kuvia voit selata nuolesta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Huonolla ajankohdalla Karasjoki viittaa kirjoituksensa mukaan kahden viikon päästä olevaan Ylläksen lomaansa, jonka piti pitää sisällään paljon hiihtoa, pullakahveja latukahviloissa ja rentoutumista. Tiedossa olisi ollut urheiluloma, jota juontaja oli odottanut pitkään.  

Hän on lomaillut viimeksi kesällä ja tehnyt etenkin loppuvuodesta paljon töitä. 

– Muusta en ole puhunutkaan useaan kuukauteen kun siitä, että Ylläksen reissu vaan lähenee. Että sen voimalla nyt jaksan pusertaa! Mutta sitä lomaa ei nyt sitten tulekaan. Olen itkenyt viimeset päivät paljon, korjaan: vollottanut. En ainoastaan menetetyn hiihtoloman takia, vaan myös muiden vapaa-ajan suunnitelmien takia, joita mulla on ollut tähän alkuvuodelle. Semmoisia isoja ja spesiaaleja. Olen itkenyt myös sitä, että miten tämmöisen ikiliikkujan psyyke kestää. On meinaa ollut mieli aika mustana, Karasjoki avautui fiiliksistään. 

Karasjoki opettelee nyt seuraavat viikot uudenlaista arkea. Hän sai kuitenkin ortopediltä luvan mennä salille tekemään ylävartalotreeniä. 

– Pysyy meikän pääkoppa edes jotenkin kasassa, ettei mene ihan sohvahommiksi, Karasjoki jatkoi. 

Karasjoki kirjoittaa olevansa vielä kuitenkin sen verran itkuinen, että kyyneleet valuvat noin kerran tunnissa.

– Mutta ei tässä nyt pysty etenemään kun päivä kerrallaan ja ajattelemaan, että olisi sitä voinut paskemminkin käydä. Että tämä reilu kuukausi + kuntoutus on lyhyt aika. Kävi vaan tosi huono tuuri, tosi huonoon hetkeen. Tämmöistä tämä elämä välillä on, ja täältä kyllä perkele noustaan, Karasjoki tsemppasi. 

Karasjoki on tuttu muun muassa Ylen Sinkut paljaana -ohjelman juontajana. Hän tuottaa työkseen myös naiseudesta ja tasa-arvosta videosisältöjä TikTokiin.

Lue myös:

    Uusimmat