Kaan Kairisen unelmamaali huomioitiin maailmalla – "Lionel Messikin olisi ylpeä"

Kaan Kairinen täräytti upean maalin Mestarien liigassa – Tuomas Virkkunen repesi liitoksistaan: "Aivan mieletön vapaapotku!" 1:24
Kaan Kairinen täräytti upean maalin Mestarien liigassa – Tuomas Virkkunen repesi liitoksistaan: "Aivan mieletön vapaapotku!"

Kaan Kairisesta tuli keskiviikkona kahdeksas suomalaispelaaja, joka on yltänyt vähintään kahteen maaliin Mestarien liigassa. Vain Jari Litmanen (23) ja Sami Hyypiä (4) ovat osuneet useammin.

Muita kahden maalin miehiä Kairisen lisäksi ovat Mika Kottila, Mika Lehkosuo, Niklas Moisander, Roman Eremenko ja Hannu Tihinen.

Mestarien liigan avauskierroksellakin osunut Kairinen latasi tällä kertaa täydellisen vapaapotkumaalin, joka oli edesauttamassa Sparta Prahaa 1–1-tasapeliin Stuttgartin vieraana.

– Luonnollisesti uskomaton fiilis tehdä tuollainen maali. En ole nähnyt sitä vielä uusintana, mutta uskon sen tulevan eteeni vielä monta kertaa, Kairinen kommentoi seuran sosiaalisessa mediassa.

Kairisen häikäisevä suoritus noteerattiin laajasti. Sen nosti kierrokselta esiin esimerkiksi Ison-Britannian yleisradioyhtiö BBC.

Mestarien liigan virallisella X-tilillä kyseltiin puolestaan katsojien suosikkia Kairisen ja Interin Hakan Calhanoglun upean vapaapotkun välillä.

CBS Sportsin jalkapallotili kutsui puolestaan Kairisen maalia "vapaapotkuksi, josta Lionel Messikin olisi ylpeä".

Suomalaisten upeat suoritukset eivät rajoittuneet tiistaina vain Kairiseen, kun Leverkusenin Lukas Hradecky pelasi syksyn toisessa Mestarien liiga -ottelussaan jo toisen nollapelinsä. Leverkusen voitti kotikentällä AC Milanin 1–0, ja Hradeckylle kirjattiin viisi torjuntaa.

Mestarien liiga jatkuu keskiviikkoiltana yhdeksällä ottelulla.

Jari Litmanenkin häkeltyi Kaan Kairisen unelmamaalista – "Täydellinen laukaus" 4:04
Jari Litmanenkin häkeltyi Kaan Kairisen unelmamaalista – "Täydellinen laukaus"

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat