Häkellyttävä maali ei sattumaa – Kaan Kairinen hurmasi Jari Litmasen jo 16-vuotiaana: "Poikkeuksellinen"

Jari Litmanenkin häkeltyi Kaan Kairisen unelmamaalista – "Täydellinen laukaus" 4:04
Kaan Kairisen upea suoritus häkellytti MTV Urheilun asiantuntijoita. Kairinen hurmasi Jari Litmasen jo 16-vuotiaana.

Sparta Prahan Kaan Kairinen vastasi kenties tiistaisen Mestarien liiga -kierroksen upeimmasta suorituksesta. MTV Urheilun asiantuntija Jari Litmanen muistaa Kairisen vakuuttaneen hänet jo 16-vuotiaana.

Kairinen iski tiistaina ilmiömäisen vapaapotkumaalin Stuttgartin verkkoon. 25-vuotias keskikenttäpelaaja on onnistunut maalinteossa nyt uransa molemmissa Mestarien liiga -otteluissa.

Kairisesta tuli vasta kahdeksas suomalaispelaaja, joka on tehnyt Mestarien liigassa vähintään kaksi maalia. Häntä aikaisemmin kahteen Mestarien liiga -maaliin ovat yltäneet Litmanen (23), Sami Hyypiä (4), Mika Kottila (2), Mika Lehkosuo (2), Roman Eremenko (2), Niklas Moisander (2) ja Hannu Tihinen (2).

MTV Urheilun asiantuntija Litmanen muistaa Kairisen lähes kymmenen vuoden takaa. Suomalaisen potkutekniikka saa kaikkien aikojen suomalaispelaajalta ylväät kehut.

– Olen Kaan Kairisen ensimmäisen kerran tavannut Palloliiton ryhmissä, kun hän oli 16-vuotias. Poikkeuksellisen puhdas – ei pelkästään vasen jalka – vaan myös oikea jalka. Hänellä on niin se tunne siinä pallossa. Sitä on niin kiva katsoa ja se on niin helpon näköistä, Litmanen kehuu.

Katso Jari Litmasen ja studiotiimin hehkutukset pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat