Kalle Rovanperä epävarmana

Kalle Rovanperä on epävarmana siitä, että nähdäänkö häntä Chilen jälkeen enää rallikauden lopuissa kilpailuissa.

Rovanperä kommentoi asiaa Unibetille, kun häneltä kysyttiin hänen loppukauden suunnitelmistaan.

– En osaa sanoa tähän vielä mitään. Meidän täytyy katsoa tiimin kanssa, että miten teemme loppukauden suhteen, Rovanperä totesi.

Rovanperä on mukana viikonloppuna ajettavassa Chilen MM-rallissa. Sen jälkeen ohjelmassa on vielä Keski-Euroopan (17.–20.10.) ja Japanin (21.–24.11.) rallit.

WRC:n kahden edelliskauden mestari Rovanperä on ajanut tällä kaudella vain osittaista kalenteria. Hän on ollut ykkönen sekä Keniassa, Puolassa että Latviassa.

Suomessa Rovanperä johti Jyväskylän MM-rallia aina viimeisille erikoiskokeille asti, kunnes hän törmäsi epäonnisesti tielle päätyneeseen isoon kiveen.

Rovanperän edustama Toyota taistelee valmistajien merkkimestaruudesta Hyundaita vastaan. Hyundai otti niskalenkin edellisessä rallissa Kreikassa, kun se karkasi 35 pisteen päähän Toyotasta.

– Olemme perässä, joten meidän täytyy taistella kovaa. Tässä kisassa (Chile) ei voi olla muuta tavoitetta kuin saavuttaa täydet pisteet tiimille, Rovanperä toteaa.

Kuljettajien puolella Hyundain Thierry Neuville johtaa MM-sarjaa 34 pisteen erolla ennen tallikaveriaan Ott Tänakia. Toyotan Sebastien Ogier on 38 pisteen päässä kolmantena. 

Lue myös:

    Uusimmat