Kalle Rovanperästä merkittävä paljastus

Kalle Rovanperä ajoi ulos ylivoimaisesta johtoasemasta! 1:59
Kalle Rovanperä ajoi Suomen MM-rallissa ulos ylivoimaisesta johtoasemasta sunnuntaina.

Kalle Rovanperä ei aja Keski-Euroopan MM-rallissa lokakuun puolivälissä. 

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Chilen MM-ralli 26.–29.9.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Asia selvisi Toyotan tänään julkaisemasta tiedotteesta, jossa se kertoi Sami Pajarin ajavan Chilessä ja Keski-Euroopassa tallin Rally1-kalustolla.

Rovanperän seuraava ralli on Chilessä syyskuun lopussa. Siellä Toyotan muita autoja ajavat Sébastien Ogier, Elfyn Evans ja Pajari.

Keski-Euroopassa nelikkona on Ogier, Evans, Takamoto Katsuta ja Pajari.

Ennen viime viikolla ajettua Kreikan MM-rallia spekuloitiin sillä, että Rovanperä saattaisi kaasutella Keski-Euroopassa, vaikka Ogier ilmoitti aiemmin ajavansa kaikki loppukauden kisat.

Nyt Chile voikin jäädä Rovanperän kauden viimeiseksi kisaksi, sillä se on suomalaisen seitsemäs MM-ralli tänä vuonna. Osa-aikakuski Rovanperän tarkkaa kisamäärää ei ole ilmoitettu julkisuuteen. 

Kausi päättyy 21.–24. marraskuuta Japanin osakilpailuun, joka on Toyotan kotikisa. Jos tällä hetkellä Hyundain hallitsema valmistajien mestaruustaisto on tuolloin vielä auki, Toyotalla on varmasti kova paine saada Rovanperä lähtöviivalle.

Rovanperä on voittanut kuluvalla kaudella kolme MM-rallia, mutta mukaan mahtuu myös pettymyksiä – suurimpana keskeytys Suomen osakilpailussa elokuun alussa (video jutun yllä). 

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat