Kamala Harris teki Beyoncén kanssa diilin – hittikappale käyttöön kampanjan ajaksi

Kamala Harrisin valintaa demokraattien presidenttiehdokkaaksi pidetään todennäköisenä.

Yhdysvaltain varapresidentti Kamala Harris, jota pidetään erittäin todennäköisenä demokraattien presidenttiehdokkaana sai Beyoncén hittikappaleen käyttöönsä koko kampanjansa ajaksi, kertoo CNN.

Nimetön lähde Harrisin lähipiiristä kertoo, että varapresidentin tiimi sai Beyoncén edustajalta luvan käyttää Freedom-kappaletta koko mahdollisen vaalikampanjan ajan. Harris käveli lavalta kappaleen tahdissa maanantaina 22. heinäkuuta, kun hän piti ensimmäisen puheensa julkisesti sitten presidentti Joe Bidenin vetäytymisilmoituksen.

CNN:n mukaan Beyoncé on tunnettu siitä, että hän pitää tiukaa linjaa kappaleidensa käytöstä ja oikeuksista. Vain muutamaa tuntia ennen Harrisin pitämää puhetta poptähti antoi kappaleen käytölle hyväksyntänsä.

Beyoncé ei ole virallisesti ilmoittanut tukevansa Harrisia, mutta CNN:n mukaan lupa kappaleen käyttöön osoittaa, että supertähti seisoo Harrisin tukijoukoissa.

Harrisin kampanjatiimi tai Beyoncén edustajat eivät ole vastanneet CNN:n kommenttipyyntöihin.

Supertähti on tunnettu demokraattien kannattaja. Vuonna 2013 hän lauloi Yhdysvaltain kansallislaulun presidentti Obaman virkaanastujaisissa.  Hillary Clintonin pyrkiessä presidentiksi Beyoncé  ja hänen miehensä olivat pääesiintyjiä Clintonin vaalitilaisuudessa vuonna 2016. Silloin Beyoncé kommentoi Clintonin ehdokkuutta hehkuttaen.

– Haluan, että tyttäreni kasvaa naisen johtamassa maassa tietäen, että hänen mahdollisuutensa ovat rajattomat. Siksi tuen häntä, Beyoncé  kommentoi tuolloin.

Vuoden 2020 vaaleissa laulaja kannatti Bidenia ja Harrisia ja kehotti someseuraajiaan äänestämään.

Varapresidentti Kamala Harris on saanut puolelleen riittävän määrän delegaatteja saadakseen demokraattien presidenttiehdokkuuden, kampanjalähteet kertoivat uutistoimisto Reutersille. Myös CNN uutisoi asiasta.

Harris itse totesi, että hän on varmistanut laajan tuen, joka tarvitaan demokraattipuolueen presidenttiehdokkuuden varmistamiseen.

Lue myös:

    Uusimmat