2 annosta
Ainesosat:
- 2 kanafileetä
- 1 rkl auringonkukkaöljyä
- 125 g sokeriherneitä paloiteltuna
- 2 sellerin vartta paloiteltuna
- 12 kirsikkatomaattia leikattuna puoliksi
- 1 mango kuorittuna ja paloiteltuna kuutioiksi
- Kastike:
- 2 rkl soijakastiketta
- 1 rkl auringonkukkaöljyä
- 1 limen mehu
- 1 rkl hunajaa
- suolaa ja pippuria
Valmistus:
Grillaa tai paista fileetä 6 minuuttia molemmilta puolilta, kunnes pinta on kullanruskea. Leikkaa fileet siivuiksi. Kuumenna auringonkukkaöljyä wokpannussa, lisää sokeriherneet sekä selleri ja paista noin 3 minuuttia. Lisää kirsikkatomaatit ja mangokuutiot ja paista vielä noin 2 minuttia. Lisää pannulle fileesuikaleet ja anna hautua hetken.
Asettele kanat ja vihannekset lautaselle. Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada annoksien päälle. Tarjoile heti.