Kantarelli-parmankinkku-bruschetta

MTV3/Futureimagebank.com
Julkaistu 08.10.2007 13:40(Päivitetty 08.10.2007 13:49)
  • 1 valkosipulinkynsi
  • oliiviöljyä
  • 300 g tuoreita kantarelleja
  • 0,5 hienonnettu sipuli
  • persiljaa, suolaa, mustapippuria
  • 80 g ohueksi leikattua parmankinkkua
  • 4 viipaletta maalaisleipää

Halkaise kantarellit pituussuunnassa ja paista pannulla hienonnetun sipulin kanssa, mausta suolalla, pippurilla ja hienonnetulla persiljalla. Paahda maalaisleipä viipaleet ja hiero pintaan valkosipulia ja sivele ohuelti oliiviöljyä. Asettele leivän päälle parmankinkku viipaleet ja sienet. Tarjoile salaatin kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle