Kanye Westin ränsistynyt miljoonatalo meni kaupaksi – tältä hylätty huvila näyttää

Kanye West pääsi eroon Malibun rantahuvilastaan.

Yhdysvaltalaisräppäri Kanye "Ye" WestinMalibussa sijaitseva ränsistynyt rantahuvila on mennyt kaupaksi, kertoo Daily Mail. West pyysi neljän makuuhuoneen ja viiden kylpyhuoneen kiinteistöstään aluksi 53 miljoonaa dollaria, mutta huhtikuussa huvilan hinta kuitenkin putosi 39 miljoonaan dollariin.

Asuntokauppojen lopullista summaa ei ole kerrottu julkisuuteen.

West osti japanilaisarkkitehti Tadao Andon suunnitteleman huvilan 57 miljoonalla dollarilla vuonna 2021. Tyhjillään ollut miljoonalukaali nousi taannoin otsikoihin sen hurjan kunnon vuoksi.

Betonirakenteilleen riisutusta talosta on poistettu ikkunalasit, eikä siinä ole putkistoa tai sähköjä.

Ostettuaan kiinteistön vuonna 2021 West aloitti siellä remonttityöt. Yksi Westin palkkaamista remonttityöntekijöistä kertoi kesäkuussa The New Yorker -lehdelle, että räppäri halusi lukaaliinsa muun muassa pommisuojan.

Arkkitehti Kulapat Yantrasast puolestaan kertoi The New Yorkerille, ettei West pitänyt talosta.

Malibun rantahuvilan remonttiprojektin entinen johtaja Tony Saxon haastoi Westin oikeuteen väittäen, että hän sai potkut sen jälkeen, kun oli ilmaissut huolensa remonttiprojektin vaarallisuudesta.

Saxon kertoo Los Angelesin piirikunnan korkeimpaan oikeuteen jättämässään kanteessa, että hänet palkattiin projektiin syyskuussa 2021 ja että hän paiski huvilalla 16 tunnin työpäiviä. Hän väittää nukkuneensa huvilan lattialla työskennellessään kiinteistön "projektipäällikkönä, talonmiehenä ja ympärivuorokautisena vartijana".

Saxon väittää kanteessaan, että West maksoi hänelle vain yhden viikon työstä ja jätti huomiotta kaikki hänen huolensa, kunnes hänet erotettiin projektista marraskuussa 2021 sen jälkeen, kun hän oli kieltäytynyt Westin taloa koskeneista vaatimuksista.

Lue myös:

    Uusimmat