Matthew Perryn koti myytiin vuosi tähden kuoleman jälkeen

Edesmenneen Frendit-tähden Matthew Perryn Los Angelesin koti on myyty. 

Edesmenneen Matthew Perryn koti Los Angelesissa, Pacific Palisades -alueella on myyty. Talosta maksettiin 8,55 miljoonaa dollaria, eli noin 7,92 miljoonaa euroa.

Reilun 300 neliömetrin talon uusi omistaja on Anita Verma-Lallian, joka on kiinteistökehittäjä ja elokuvatuottaja ja asuu Scottsdalessa, Arizonassa. Myynti hoidettiin yksityisesti markkinoiden ulkopuolella. 

Talo on rakennettu vuonna 1965, ja Perry osti sen aikoinaan 6 miljoonalla dollarilla, eli noin 5,6 miljoonalla eurolla. Näyttelijä remontoi asumustaan laajasti ja teki sinne muun muassa uima-altaan.

Tähti oli Batman-fanaatikko, joten hänen sisustuksestaan löytyi Batman-henkisiä elementtejä, kuten punainen, led-valoin valaistu lepakkologo uima-altaan pohjassa. 

Perry kuoli 54-vuotiaana 28. lokakuuta 2023. Hänet löydettiin kotinsa porealtaasta. Hänen kuolemansa luokiteltiin aluksi hukkumiseksi, mutta Los Angelesin piirikunnan kuolinsyyntutkija sanoi myöhemmin, että kuolema aiheutui ketamiinin akuuteista vaikutuksista, ja että näyttelijän elimistössä oli ollut myös opioideja.

Tähti kertoi julkisuudessa avoimesti taistelustaan riippuvuuksien kanssa. 

Perry oli erityisen tunnettu Frendit-sarjan Chandler Bingin roolistaan.

Lue myös:

    Uusimmat