Karhun sinnikkäät yritykset päästä riippumaton kyytiin tallentuivat huvittavalle videolle: "Seuraavassa hetkessä se pyllähti maahan"

Suurikokoinen mustakarhu vieraili lomamökin takapihalla ja yritti ottaa nokoset riippumatossa.

Courtney Vucekovich, 34, on julkaissut eräästä mustakarhusta lukuisia valtavan suosittuja viraaleja videoita TikTokissa. Courtney bongasi mustakarhun Avonissa Coloradossa sijaitsevan lomamökin tiluksilla 31. elokuuta. 

Lukuisten videoiden keskiössä on ollut karhun sinnikkäät yritykset päästä pihalle ripustetun riippumaton kyytiin.

Courtney kertoo seuranneensa mökin keittiön ikkunasta karhun edesottamuksia. Hän arvioi, että karhu yritti ainakin viiden minuutin ajan kömpiä riippumaton kyytiin siinä onnistumatta.

– En alkuun meinannut uskoa silmiäni, Courtney kertoo.

Videoiden perusteella karhu näytti nauttivan elämästään täysin rinnoin.

– Massiivinen karhu yritti päästä riippumattooni ja seuraavassa hetkessä se pyllähti maahan tehden täyden kuperkeikan nurmella, Courtney kertaa.

"Valtavan huvittavaa"

Courtneyn perheen loma-asunto sijaitsee 579 metrin korkeudessa luonnon helmassa ja sen pihamaalla liikkuu usein erilaisia villieläimiä.

– En ollut ennen nähnyt karhua, en edes eläintarhassa. Oli valtavan huvittavaa katsoa sen yrittävän ja toistuvasti epäonnistuvan riippumattoon kapuamisessa, hän kertoo.

Vaikka Courtney pelästyikin karhua, olivat sen edesottamukset hänen mielestään lähinnä huvittavia.

– Se ei melkein tuntunut edes aidolta. En koskaan unohda sitä, hän kertoo.

Lopulta karhu luovutti leikkinsä ja kömpi takaisin metsään. Riippumatto oli karhun jäljiltä niin likainen ja reikäinen, ettei Courtney aio sitä enää itse käyttää. Hän aikoo jättää maton pihalle, mikäli karhu joskus vielä palaakin rikospaikalle.

– Karhu takapihallani heittämässä kuperkeikkaa, se on eniten Coloradoa, mitä minulle on koskaan tapahtunut, Courtney summaa.

Courtneyn videot karhun edesottamuksista ovat keränneet TikTokissa miljoonia katselukertoja.

Lähteet: Kameraone ja @courtneyvucekovich/TikTok

Lue myös:

    Uusimmat